Hardware

MSI WindPad 110W tablet PC

Publicat: 08 iul. 2011

MSI a anuntat lansarea oficiala a tabletei cu numele WindPad 110W. Aceasta va rula Windows 7 si va fi capabila de redare video full HD. Pretul de lansare pentru tablet PC-ul MSI nu este mare dar cu siguranta in Europa va ajunge sa fie.

WindPad 110W are sub capota un procesor AMD Z-01 APU, dual-core, la 1 GHz si care va fi acompaniat de 2 GB memorie RAM DDR3, poate fi extinsa la maxim 4GB. Spatiul de stocare va fi asigurat de catre un SSD de 32 GB / 64 GB. Ceea ce ma face sa-mi pun intrebarea: unde mai stochezi datele? Windows 7 are peste 10 GB chiar de la instalare.

Ecranul tabletei are 10 inch si va afisa imagini la o rezolutie de 1280 x 800. MSI WindPad 110W are si un port USB pentru conectarea de periferice dar si un mini-HDMI pentru redarea filmelor pe televizor. Pentru procesare video MSI a incorporat in dispozitiv o placa video AMD Radeon HD 6250.

Evident, nu lipsesc Wi-Fi-ul, Bluetooth-ul si doua camere video, una frontala si una pe spate. Bateria are doar doua celule si nu se specifica durata de viata a unei incarcari complete. Din pacate tableta nu are modem 3G incorporat dar cu siguranta se poate folosi USB-ul pentru a atasa unul.

Pretul de plecare este de 600 de dolari.loading...

Adauga un comentariu