Stiri si curiozitati

Raluca Podea ii “pulverizeaza” pe Florin Pastrama si Brigitte Sfat. “O baba moralista si un agramat obsedat!”

Publicat: 14 apr. 2019

Raluca Podea nu il iarta pe fostul logodnic, dupa ce a tradat-o in timpul reality-show-ului ”Ferma” de la PRO TV. Fostul ”iepuras” Playboy il ”pulverizeaza”, pur si simplu, pe Florin Pastrama. Nici Brigitte Nastase, noua iubita a barbatului, nu a scapat de critici.

„Nu ma intereseaza aceasta baba moralista si acest agramat obsedat”, a declarat Raluca Podea, pentru click.ro.

”Saraca, daca e mai batrana decat Biblia ce sa faca? Merge si ea la sala, dar concurenta nu exista. Diferenta dintre noi este foarte mare si nu exista termen de comparatie. Oricum, nu suntem pe aceeasi lungime de unda. (…) Florin este un subiect inchis pentru mine. Eu nu mai vreau sa aud de aceste doua specimene debordante si faimoase. Nu ma intereseaza. Sa faca bors, sa se casatoreasca, sa faca copii multi, dar el nu  poate face copii. Iar in acest caz le doresc tot ce e mai bun in lumea asta”, a mai spus Raluca Podea, in exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Raluca Podea a fost „iepuras” Playboy

Raluca Podea s-a remarcat in showbiz-ul mioritic ca manechin, dar si prin pictorialele indraznete pe care le-a realizat pentru diferite publicatii dedicate barbatilor. Diva este mama unui baietel, pe care il creste singura dupa ce fostul sot a parasit Romania.loading...

Adauga un comentariu