News Flash:

Retete culinare - Ciuperci umplute

8 Ianuarie 2001
1256 Vizualizari | 0 Comentarii
-1 kg ciuperci (de preferinta cu palaria mare),
-1 lingura untura,
-1 lingura ceapa tocata marunt,
-100 g pesmet,
-1 ou,
-50 g cascaval ras,
-sare, piper dupa gust,
-1 varf de cutit boia,
-1 lingura patrunjel verde taiat marunt,
-300 g smantana.


Ciupercile curatate de pielita se desprind de picioruse, se spala in mai multe ape reci impreuna cu piciorusele. Pentru fiecare persoana se socotesc 5-6 ciuperci cu palariile mari. Restul ciupercilor impreuna cu piciorusele se taie foarte marunt si impreuna cu ceapa se inabusa in untura, amestecand mereu. Cand sunt moi se condimenteaza. Se iau de pe foc, se amesteca cu oul batut. Cu acest amestec se umplu palariile ciupercilor, se aseaza intr-o tava emailata si bine unsa, una langa alta, in asa fel incat partea cu umplutura sa ramana deasupra. Se presara deasupra pesmetul infierbantat in putin unt. Tava se da la cuptor pana la rumenire. Inainte de servire, peste ciuperci se toarna smantana infierbantata.
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1415 (s) | 25 queries | Mysql time :0.020327 (s)

loading...