Telefoane mobile

Samsung Galaxy S IV, primul telefon cu ecran flexibil?

Publicat: 18 sept. 2012

Samsung va lansa noul smartphone Galaxy S IV cel mai probabil la Mobile World Congress 2013 de la Barcelona, relateaza Korea Times. Telefonul va veni cu un ecran de 5 inch si va continua liniile de design „inspirate de natura” ale generatiei actuale.

Potrivit surselor citate de Korea Times, telefonul ar putea ajunge in magazine in luna martie, la 10 luni distanta de la lansarea Galaxy S III. Potrivit surselor citate de GadgetReport.ro, Galaxy S 4 ar putea fi borna de start pentru o adevarata revolutie in piata smartphone-urilor, putand sa fie primul telefon cu ecran flexibil.

Noul telefon va avea un ecran dintr-un plastic special UBP, imposibil de spart. Mai mult, acest tip de ecran este precursorul ecranelor flexibile care, cel mai probabil, le vom vedea din 2013.

Noua tehnologie va face telefonul si mai subtire. In plus, noul telefon va avea o baterie mai puternica si, bineinteles, un procesor quad-core.

Platforma tehnologica va fi cea de la Galaxy S III cu cateva imbunatatiri atat la capitolul hardware cat si software.loading...

Adauga un comentariu