Sport

SUPER VIDEO! Meciul si greseala la Mondial: hent clar in careu, dar arbitrul nu a acordat penalty!

Publicat: 30 iun. 2014

Bryan Ruiz a deschis scorul în minutul 52 si calificarea se putea juca 3 minute mai tîrziu cînd arbitrul nu a acordat un penalty clar. Costa Rica a fost dezavantajata clar în minutul 55 cînd grecul Torosidis a lovit mingea cu mîna în propriul careu. Totusi, în ciuda protestelor jucatorilor din Costa Rica, arbitrul australian Benjamin Williams a lasat jocul sa continue. Si Pedro Proenca a facut greseli mari de arbitraj în meciul Olanda Mexic.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro



loading...

Adauga un comentariu