Sport

VIDEO! Campioana mondiala si europeana care a pus pe jar pe toata lumea cu un striptease pe gheata. Cum arata „dansul” care a starnit controverse puternice

Publicat: 08 apr. 2019

Patinatoarea din Rusia, Elizaveta Tuktamysheva, campioana mondiala si europeana, a devenit faimoasa pentru stilul pe care-l prezinta în concursurile la care e prezenta. Sportiva a vorbit despre coregrafiile controversate pe care a ales sa le abordeze, mai ales dupa ce a prezentat un program considerat striptease la Quebec, în 2018.

Sportiva a primit numeroase critici pentru modul sau de a se prezenta pe gheata, într-un sport gratios precum patinajul. Totusi, Tuktamysheva se declara multumita de "revolutia" pe care a produs-o printre "coregrafiile traditionale": “Sunt diferita fata de celelalte patinatoare. Ador sa-mi pun amprenta asupra coregrafiilor mele. Iubesc sa fiu curajoasa si sa dobor stereotipuerile în privinta femeilor care patineaza. Stiu ca video cu programul meu a adunat peste un milion de vizualizari pe YouTube, dar încerc sa nu dau importanta unor astfel de lucruri. Sunt sigura ca a fost bun, dar, de asemenea, au fost multe cuvinte urâte adresate mie, mai ales din partea femeilor”, a declarat rusoaica, conform rt.com

“Oamenii s-au obisnuit cu coregrafii traditionale, iar din senin a aparut altceva, care a pus pe jar lumea patinajului. Desigur, pe unii i-a enervat, dar prefer sa-i ignor. M-am uitat în oglinda si am acceptat ca nu am corpul unui model. Da, sunt mica, dar îmi place cum arat. Acele comentarii negative nu înseamna nimic pentru mine”, a adaugat Tuktamysheva.

Surprinzator, dar coregrafia-striptease a rusoaicei, care a inaugurat acest stil în Canada, în octombrie 2018, a încurajat mai multe patinatoare sa abordeze un astfel de „dans” pe gheata. Elizaveta Tuktamysheva va reprezenta Rusia la urmatorul Campionatul Mondial de patinaj, care are loc în Japonia.

Vezi video pe Sport.bzi.roloading...

Adauga un comentariu