Sport

VIDEO! Cum se descurca Hamroun la arabi. Pasa geniala de gol data de fostul mijlocas al Stelei

Publicat: 27 sept. 2016
1

Jugurtha Hamroun a fost titular în fiecare dintre cele doua meciuri pe care Al Sadd le-a jucat pâna acum în campionatul Qatarului, însa fostul mijlocas al Stelei n-a jucat pâna la final în niciunul dintre ele. Hamroun a reusit totusi o pasa de gol. Una dintre cele mai mari pierderi suferite de Steaua în vara a fost plecarea lui Jugurtha Hamroun. Mijlocasul pe care Steaua l-a luat de la Otelul Galati a tinut neaparat sa se transfere la Al Sadd, club care l-a dorit cu insistenta. Pâna la urma, Gigi Becali a fost de acord sa-l cedeze sub forma de împrumut, pentru un milion de euro. Daca va confirma, Steaua va primi vara viitoare înca un milion de euro.

Hamroun a fost titular în ambele partide pe care Al Sadd le-a jucat pâna acum în campionat, 4-0 cu Al Kharitiyath si 2-1 cu Al Ahli. Însa de fiecare data a fost schimbat în repriza secunda. Cu Al Kharitiyath, în prima etapa, Hamroun a oferit pasa din care Al Sadd a facut 2-0, lob peste apararea adversara, însa a fost înlocuit în minutul 76.

Cu Al Ahli, Hamroun n-a avut nicio realizare iesita din comun si a fost schimbat în minutul 80. Ca o paranteza, Xavi, legendarul mijlocas, a fost integralist în ambele partide. Dupa primele doua etape, Al Sadd are maximun de puncte.

Click pe Sport.bzi.ro pentru video!

Adauga un comentariu