Magazin

Amanta lui Guta s-a hotarat ce va face cu sarcina

Publicat: 29 ian. 2013

Povestea Danei, femeia care l-a dat peste cap pe Nicolae Guta si era gata sa il desparta de Narcisa, devine complicata.

Dupa ce aseara a dezvaluit ca a facut doua teste de sarcina si e gravida, Dana e hotarata sa renunte la copil.

„Nu prea am dormit, ca nu pot sa dorm si am ajuns la concluzia ca ceea ce am de gand sa fac o sa fac pana la capat. Fac avort, nu ma intereseaza parerea lui. Are 9 copii, al 10-lea ar fi cel mai tare in satra. Eu nu pot sa cresc un copil fara tata. Pentru mine el nu e om, e un fals. Mama mi-a spus sa pastrez copilul, dar nu ea il creste”, a marturisit Dana, in direct la CANCAN TV, emisiunea difuzata de luni pana joi, de la ora 22.00, la Acasa TV.

Chiar daca Guta a explicat ca el e dispus sa aiba grija de Dana, dar mai ales de copilul lor, aceasta pare decisa sa nu mai creada cuvintele manelistului.

„Si daca vine la mine si imi ia Palatul Cotroceni nu ma mai intorc la el. E unul sus care stie mai bine. Stiu ca o sa i se intample foarte multe lucruri rele. Daca imi spunea: Dana, vreau sa fii curva mea cand vin la Timisoara, intelegeam, dar eu m-am certat cu mama, cu fratii mei. Nimeni nu stie ce e in sufletul meu, toate fetele care ma condamna nu stiu ce e insufletul meu. Omul asta o sa mai prosteasca inca 15 fete, poate 100 ca mine”, a adaugat ea.

Familia o asteapta pe cea care i-a renegat pentru Guta, iar fratii si mama par singurii dispusi sa o ajute in continuare.

„Era clar ce voia sa primeasca Guta de la Dana, am sfatuit-o sa nu il bage in seama, dar ea nu ne-a ascultat. Noi o asteptam acasa. Ca amant ai fost sub zero, nu trebuia sa vii in casa parintilor nostri si sa spui la televizor ca mai aveai alte 10 femei in acelasi timp”, a spus Florin, fratele fostei amante a lui Guta.loading...

Adauga un comentariu