Actualitate

Andrea Bocelli vine in Romania

Publicat: 27 aug. 2012

Artistul italian va concerta in premiera la Bucuresti anul viitor, pe 10 mai, dupa mai multi ani in care mai multe companii organizatoare de megashow-uri au incercat aducerea lui pe o scena din Romania.

Project Events si European Events Service promit sa-l aduca pe celebrul tenor italian la Bucuresti in 2013. „Legenda mileniului“, asa cum a fost denumit Andrea Bocelli de catre marii critici ai lumii, urmeaza sa sustina un concert care va avea loc pe 10 mai 2013, spun organizatorii, in Piata Constitutiei.

Astfel, romanii vor avea ocazia sa asculte live piese intrate deja in repertoriul international, precum „Con te partiro“, „Vivo per lei“, „Romanza“ si „Vivere“, multe dintre ele fiind colaborari cu o alta voce celebra a lumii, soprana Sarah Brightman.

Pentru toti aceia care isi doresc sa vada concertul lui Andrea Bocelli, biletele s-au pus deja in vanzare de astazi si pot fi cumparate din magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, librariile Adevarul, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si statia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro si myticket.ro.

Exista sase categorii de preturi pentru bilete cu loc si o categorie de pret pentru bilete in picioare. Preturile biletelor sunt: zona VIP – 1.400 de lei, categoria I – 900 de lei, categoria a II-a – 750 de lei, categoria a III-a – 550 de lei, categoria a IV-a – 350 de lei, categoria a V-a – 250 de lei si "in picioare" (fara loc) – 150 de lei.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit