Eveniment

Dan Negru: „Nu imi permit sa fiu un star”

Publicat: 31 iul. 2012

Dan Negru nu face prea mare caz de faptul ca este persoana publica, fiind sigur ca resursele financiare il diferentiaza de adevaratele vedete.

”Daca mergi la o benzinarie din Baneasa si astepti o jumatate de ora ii vei observa pe toti cei care fac parte din showbizul autohton. Dar daca mergi la o benzinarie din Beverly Hills, greu o sa dai de Tom Cruise sau Robert de Niro venind sa isi faca plinul. Daca esti vedeta, trebuie sa iti permiti anumite staifuri si rigori. Nici eu nu sunt un star pentru ca, financiar vorbind, nu imi permit!”, a declarat omul de televiziune pentru revista VIP. 

Totusi, Negru recunoaste ca  popularitatea este foarte importanta pentru el si ii face placere sa fie recunoscut pe strada.

"Daca te duci sa cumperi o paine, oamenii cred ca tu castigi de o mie de ori mai mult si in loc sa ti-o vanda cu un leu, ti-o dau cu 14 lei. Pe de alta parte, as fi mincinos sa spun ca nu imi place sa fiu recunoscut si sa ma aud strigat in toate felurile «blonde», «ciao darwin»”, a mai spus prezentatorul tv.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit