Actualitate

EXPLOZIV! O hotarare a Tribunalului cutremura Iasul! Toata conducerea Primariei poate fi decapitata!

Publicat: 15 mai 2015
1

@ Judecatorii ieseni au luat ieri o decizie soc: primarul si cei mai importanti directori din Primaria Iasi vor fi cercetati pentru abuz in serviciu intr-un nou dosar instrumentat de procurorii de la DNA @ In prima faza, toata lumea scapase fara probleme @ Dosarul vizeaza cheltuirea defectuoasa a creditului pe baza caruia au fost realizate lucrarile de asfaltare in Iasi

Ieri, judecatorii de la Tribunalul Iasi au luat o decizie cu totul neasteptata in ceea ce-l priveste pe primarul Gheorghe Nichita si pe directorii sai. Mai exact, instanta de judecata a decis ca dosarul care priveste cheltuirea banilor din creditul Dexia sa fie trimis pe masa procurorilor de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru inceperea urmaririi penale. Plangerea in acest dosar a fost depusa la DNA in anul 2013 impotriva primarului Gheorghe Nichita si a subordonatilor care au semnat modul de distribuire a creditului in valoare de aproximativ 50 milioane euro.

„Admite plângerea formulata de petentul Ionescu Ioan Sorin împotriva Ordonantei Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie, Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie, din data de 09.09.2014, data în dosar nr. 162/P/2013, mentinuta prin Ordonanta procurorului – sef sectie al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie, Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie, nr. 875/II-2/2014 din data de 20.10.2014, ordonante pe care le desfiinteaza. Trimite cauza Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie, Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie, pentru începerea urmaririi penale sub aspectul savârsirii infractiunilor de abuz in serviciu„, se arata in decizia luata ieri de judecatori. Judecatorii au constatat ca in acest dosar au lucrat patru procurori, insa niciunul nu a audiat partile implicate in poveste.

Totul pleaca de la un control al Finantelor

Cel care a formulat plangere impotriva ordonantei date de procurori in favoarea reprezentantilor municipalitatii este un fost consilier local. Si fostul prefect Dragomir Tomaseschi a luptat pentru a arata ca banii din creditul Dexia s-au cheltuit aiurea. „Cauza va fi trimisa la DNA Bucuresti pentru anchetarea lui Gheorghe Nichita si a celor care se fac vinovati de proastele asfaltari din Iasi pentru care iesenii trebuie sa plateasca banii din creditul Dexia. Este o decizie corecta avand in vedere raportul ANAF, raportul ANRMAP (Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice – n.r.) si expertiza tehnica prin care s-a verificat compozitia drumurilor. Gheorghe Nichita trebuie sa raspunda si pentru drumurile proaste din Iasi pentru care iesenii au de platit atatia bani”, a precizat ieri Dragomir Tomaseschi. Cheltuirea defectuoasa a acestui credit a facut obiectul unui control al Directiei Generale a Finantelor Publice Iasi. Primaria a contestat acel raport, insa, in cele din urma, Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit ca o parte din bani s-au cheltuit in mod defectuos.

Principalele probleme

In raportul Finantelor nu este pus la indoiala modul in care s-a cheltuit intreaga suma de 2.000 de miliarde lei vechi deoarece abaterile vizeaza modul in care au fost finantate anumite investitii din creditul acordat de Banca Dexia. Una dintre abaterile constatate de Fisc se refera la decontarea unor lucrari cu organizarea de santier in valoare de 1.752.647 lei in cadrul proiectelor ce viza prima etapa de asfaltare a strazilor din municipiu, modernizarea pietei Hala Centrala, modernizarea liniilor de tramvai Nicorita – Piata Chirila – Doi Baieti si construirea locuintelor sociale din Gradinari. De asemenea, municipalitatea a mai fost acuzata ca a deturnat unele fonduri (152.525 lei) care initial ar fi fost destinate modernizarii strazii Emil Racovita.

Dar in loc sa modernizeze aceasta strada care se afla in cartierul Tatarasi, municipalitatea a efectuat o serie de lucrari la Liceul Emil Racovita. In plus, Directia de Finante a imputat primariei suma de 379.370 lei deoarece lucrarile de proiectare a obiectivelor finantate prin creditul Dexia au fost intarziate nepermis de mult de catre firma RJR International. Suma reprezinta penalitati de intarziere si trebuia recuperata de la firma RJR International. De exemplu, valoarea lucrarilor de proiectare in vederea asfaltarii unor strazi din oras care trebuiau finalizate pana la data de 18.08.2008, dar care au fost intarziate fara motiv, a fost de 790.184 lei. Insa batalia cea mai crunta s-a dat pe marginea avansului pe care l-au primit firmele de constructii care incheiasera contract cu primaria in vederea realizarii proiectelor mentionate mai sus.

Printre aceste firme se numara SC Citadin SA Iasi, SC Constructii Feroviare Iasi Grup Colas SA, Euroconstruct Group SRL, SC Compania Constructii Feroviare Campulung Moldovenesc. In timpul verificarilor efectuate la primarie, Fiscul a constatat ca aceste firme au primit un avans consistent din valoarea lucrarilor care trebuiau executate. In unele situatii acest avans a ajuns si pana la 20 la suta din valoarea totala a contractului. Finantele au considerat ca acesti bani au fost achitati in mod nejustificat deoarece nu s-au prezentat niciun fel de situatii de lucrari. Conform concluziilor finale din raportul Fiscului, valoarea totala a abatelor constatate la primarie se ridica la 1.910.958 lei, iar dobanzile imputate se ridica la 481.961 lei.

Comentarii
  • D-le Grumeza,reorganizati Politia Locala din temelii,indepartati lingaii actuali,punetii la treaba si daca e nevoie aduceti profesionisti din MAI!Alde Samuila,Codreanu sau Felix care au fost avansati dupa cum prea bine stiu si ei trebuie sa faca „talpa”,nu sa frece menta!Vremea pilelor trebuie sa apuna!

   • Nu domnule politist local.Politia locala trebuie scoasa din subordinea primariilor.Politia nu trebuie sa protejeze primarii in majoritate corupti,afemeiati si nesatui.

    • apreciez lupta ta impotriva demonilor, dar in Romania nu va fi bine niciodata
     lumea este mai rea, mai hoata, mai curva si vicleana pe zi ce trece
     tara este plina de savanti si carturari-satanisti, patriotismul e doar teoretic
     trecutul a fost terfelit si distrus, viitor nu exista
     destrabalatii fara capatai se fwt non-stop si fac copii, apoi se intituleaza „saraci”
     coruptia este peste tot, educatie din aia buna nu mai exista
     bisericile nu-si fac datoria cum trebuie si multi tineri habar n-au pe ce lume traiesc
     aproape totul a fost distrus, jefuit pana in acest moment al anului 2015
     imagineaza-ti ce va fi peste 50, 100, 200 de ani in ritmul acesta

   • mai bine v-ar pune la treaba pe toti vedeti ca s-au distrus cosurile de gunoi de pe bld Carol I.cine le plateste domnule director grumeza

    • Poate mai vede si D-l Scripniciuc si d-l Drumea cosurile de pe bld.Carol becose si ei au patrule pe acolo!Panimaeshi?Ca si asa iau o gramada de bani si nu-i vezi pe strada!Noroc de cei de la „locala”!

 • DNA , felicitari scapati Iasul de mogulul Nichita ca ne-am saturat cum a distrus orasul , cautati si lucrarile efectuate la pasajul Octav bancila care dupa ce a devenit functional la inceputul lui 2015 intra in reparatii , acolo si proiectul si executia este gresita , la puscarie cu Nichita , scapati Moldova de comunisti ca am ramas in urma cu 25 ani, vedeti si falimentul RATP

  • Nu înțeleg de ce feliciți DNA-ul, căci tocmai ei au emis NUP-urile în cazul lui Nichita. Aici trebuiesc felicitați judecătorii care au desființat NUP-ul. Dar, ce mai faci nea E.W.A, cum e cu NUP-urile emise? Cu ”traversa ue” de pe youtube, cum e? Dar, cu spălătoreasa de banii în cuantum de 5,5 milioane euro pe care ai scos-o din dosar, cum rămâne? Îți voi spune eu cu subiect și predicat în ziarulfapta, căci cei de acolo nu prea au frică de tine, chiar au părut interesați de material.

 • TOTI CARE SE FAC VINOVATI DE PLATIRA UNOR LUCRARI FARA CA SA FIE TERMINATE CORECT SA INTRE LA PUSCARIE .SUNT SIGUR CA STATIA DE TRAMVAI, PERONUL DE URCARE IN TRAMVAI ESTE PLATIT CA SI CUM ESTE REALIZAT .VENITI DOMNILOR SI VEDETI CUM NE URCAM IN TRAMVAI DUPA CE AU INLOCUIT LINIA .LUATI LA PURIFICAT TOATE LUCRARILE DIN IASI SI VEDETI CE BATAIE DE JOC .NIMENI NU CONTROLEAZA ,NU FACE RECEPTIA LUCRARII,CRED CA CEI DIN PRIMARIE NU STIU CE ESTE O COMISIE DE RECEPTIE .N-AM VAZUT IN 25 ANI PE TRASEUL LUCRARILOR CARE SE CRED FINALIZATE SI PLATITE COMISII CARE VERIFICA .TOTI LA PUSCARIE NOI CEI AMARATI ,CARE O DUCEM GREU PRIVIM LA LUXUL HOTILOR CE AU CONDUS ACEASTA TARA BOGATA SI VANDUTA DE EI .FARA MILA CONDAMNATI LA MIUNCA SILNICA PENTRU GENOCIDUL POPORULUI ROMAN .FARA MILA .

 • success mihai chirica pana la urma doctor vicol te mananca te asteapta baietii cu pantalonii umflati I ati putina vasilina apropo mai bati femei?faci ce faci si n cur o iei

  • Nu mai felicitati DNA -ul , nu va mai luati de Gigi si ai lui , am facut material de presa cu care I-am santajat, am trait ca un parazit, cu traversa m-UE am incasat peste asteptari, lucrez si la alte smecherii dar …

   • Este foarte adevărat, am asistat la o plată către vanga făcută de către procurorul E.W.A., acesta adică procuroru luase o sacoșă de bani de la Cihodaru ca so scoată pe soră-sa din dosar că aceasta era acuzată de spălare de bani vreo 5,5 milioane euroi. Șâ E.W.A. șâ vanga s-au îmbogățit pe spinarea lu Cihodaru.

 • chirica numai tu stii adevasrul 15 la suta de la conest 20 de la restul o duci bine tataie daca ne ai da banii pe care ne ai furat am face autostrada un linge cur nu poate fi primarul iasului mai stergete pe la gura capute

 • bine mai zici viorele.ai mare dreptate numai ca noi romanii si in special noi moldoveni suntem sau devenim un popor de lasi si nimeni nu are curaj sa iasa in fata cu un denunt,numai asa putem scapa de panaramele astea din primarie.daca o tinem tot asa o sa ne conduca clanurile astea din oras.vai de mama noastra

 • Creditul Dexia cheltuit aiurea banuiesc ca este doar inceputul…mai sunt o multime de bani furati si ilegalitati: pasajul inferior BCU, pasajul superior Tigarete, liniile de tramvai nefinalizate, cardasia cu Termoservice pentru jefuirea iesenilor ale caror locuinte sunt chipurile administrate de catre aceasta, afacerea cu francezii dela CET Iasi, autorizatiile de construire date aiurea prin Iasi, afacerea Palas, pavajele si pistele de biciclete inutile si executate prost, afacerea salcamilor japonezi si mutilarea estetica si arhitecturala orasului Iasi…are DNA structura centrala ce munci!

 • Cum naiba se face ca atunci cand scriam „con***s” sau „lo***i” imi aparea o parte din cuvant cenzurat si cand scris ion „***” (c-u-r), la el nu e cenzurat. Inseamna ca ion a scris din redactie, nu?

 • Ce spuneam? La mine de ce apare cenzurat si la ion nu? „Cum naiba se face ca atunci cand scriam „conc-u-rs” sau „loc-u-ri” imi aparea o parte din cuvant cenzurat si cand scris ion „c-u-r” (c-u-r), la el nu e cenzurat. Inseamna ca ion a scris din redactie, nu?” E CLAR…. Ioane, se scrie „ia-ti”, nu „i-ati”….

 • NICHITA ASA CUM A IMPRUMUTAT SI A SCOS IASUL DATORII URIASE SA DEA NICHITA DATORIILE INAPOI ASA CUM LEA FACUT SASI VINDA TOATA AVEREA CARE O ARE SI APOI LA PUSCARYE CU NICHITA

 • Observ ca este un dialog intre doi -trei handicapati , care sunt platiti de stiti voi cine sa-l denigreze pe Nichita cu aceleasi lozinci in fiecare zi(pentru ca au un nivel de cultura foarte scazut, de aceea au si fost selectati).
  Nu credeti ca ne-ati plictisit?
  Iasi-ul are oameni valorosi care doresc sa cultive lucruri importante, nu o idila cu o vagaboanda care a stiut sa profite de barbatul Nichita-ca el sunt o multime-si-apoi sa rastoarne troaca de unde a mancat.Asa mama , asa fiica!
  Asa ca va rugam sa nu ne mai intoxicati cu postarile voastre de prost gust, si sa scrieti lucruri demne de a fi citite.
  Nici chiar golaneala dintre Basescu si ******** de Udrea nu ne mai intereseaza ,pentru ca noi avem alte preocupari si sunt convinsa ca majoritatea romanilor isi folosesc neuronii pt. lucruri constructive, nu pt. prostioare.

  • Irina,comentarii trbuie sa faca persoane ce cunosc,observa,au dedus,au chiar informatii precise si nu numai de cei cu”un nivel de cultura”.Am gasit si eu pe Ziarul Fapta o prezentare reala a mirsaviilor facute de nichita,ca sa nu mai spun ce simt pe propria-mi piele.Sunt macinat de mafia din piete,de rablele ruginite din transportul in comun,de cheltuieli enorme facute inlocuind liniile de tramvai cu ecartament ingust si nu cu unul lat,asa cum e in toata tara si in Europa,de centrul orasului plin de tigani,de numarul mare de boschetari ce cauta in gunoaie,de numarul mare de ciini vagabonzi din oras,de clanuri la care a apelat si nichita si care fac legea in oras,de grupuri de tigani ce tilharesc ziua in plin centrul orasului,etc

 • Veniți domnule Nichita și Chirica și terminați renovarea Școlii Normale începută din 2007,banii sigur au fost încasați de Conest!

  • Sfinta lenus,administratora,conduce scoala normala,este campioana intrigilor,turnatoare si lingatoare in cor a”doamnei directoare”A murit un profesor,altul a ajuns la spitalul de psihiatrie,iar eu am fost dat afara,cei drept de niste fosti directori comunisti,dar lenus lucra la fel.

   • Omul de casă a lui Nichita, așa o susține pe directoarea I iar directoarea II care este cumătră cu Camelia o susține și ea.Nimic nu este politic, ha ha ha ha!

 • La puscarie pe veci cu toate aceste gunoaie care au transformat orasul intr-o grota. Daca mergi pe jos sau cu masina, trebuie sa fii atent pe unde calci caci poti avea nesansa sa te inghita una dintre milioanele de gropi cu care ne-am ales de pe urma interlopilor nostri de la Primarie.

 • LA PUSCARIE,SULILOR.Cine va credeti?Luati-l si pe Chirica Cum a facut licitatia cu Elsaco?Sint semne de intrebare,Dar si raspunsuri.Pe Andone si pe Valeanu pastrati-i pe post.N-a avut Iasul asa somitati.Traiasca Valeanu,traieasca dinastia Mititelu cind ne pupati in partea dorsala,animalelor.Cine,dracu,va credeti.romi imputiti/

 • DNA!!! Luati la purificat averea(trei case, doua apartamente,doua ferme,cinci auto) marelui om de partid si stat GUZGANU VASILE,sursele de finantare si spagile de la Termoservice, Col.Holban,firme si firmulite!!! Dr. Vicol il astepta!!!

 • Pentru Petru-Sunt foarte magulita ca in sfarsit am un interlocutor cu care pot sa dialoghez.
  Nici eu nu sunt de acord cu mafia din piete,nici mie nu-mi place ca sunt multi caini vagabonzi, iar de tigani , ce sa zic -asa au fost ei dintotdeauna,pe ei nu-i poti schimba, nu i-au schimbat nici cei din afara.
  Cat despre boschetari, trebuie sa-i multumim lui Basescu,el a taiat pensii si salarii si adus oamenii in prag de saracie.
  Sfatul meu :nu te mai lua dupa tabloide-Nichita nu a apelat la clanuri, asta este praf in ochi.

  • Tot pentru Petru
   Cumnata mea a fost asistenta medicala , a fcut ture de noapte si are o pensie mizera (11.500),dupa 40 de ani de activitate.Cand i-a adus postasul prima pensie a plans de necaz si neputinta.Tie ti se pare corect?
   Cu transportul in comun nu prea am tangenta ca merg pe jos din Tatarasi pana in Copou,dar pe vremea lui Ceausescu stiu ca mergeam pe scara,sa ajung la timp la serviciu-si chiar imi aduc aminte un episod cand soferul de autobuz a coborat si l-a palmuit pe un tip( care zicea ca-i doctor si ca intarzie la program)pentru ca nu i se inchideau usile.

 • Tot pt. Petru
  Vis-a-vis de ecartament, nepotul meu zice ca atat ne permit strazile(vezi Padurii ,Elena Doamna,etc.), si el este autorizat.
  Noi, iesenii de buna credinta, trebuie sa ne mobilizam pentru a construi, nu pentru a distruge.
  Pentru a construi este nevoie de pricepere, daruire si simt civic.
  Trebuie gandit ca un singur om nu poate face prea multe,el trebuie sustinut de oameni priceputi si cu simt civic.

  • Irina,cred ca te-ai convins ca sunt un iesean de buna credinta si chiar doresc sa traiesc intr-un oras frumos organizat,curat si in siguranta.Atit timp cit nu avem niste functii executive sau politice,nu putem face mare lucru.Putem face ceva,sa zicem,la alegeri,sau prin comentarii ce pot forma niste opinii,preluate chiar si de presa.Nu-l cunosc personal pe nichita,nu am de impartit ceva personal cu el,doar ca putea face mult sa zicem ,pentru marea masa de oameni care o duc greu.

   • Tot pentru Irina;Urmaresc si comentez de ceva timp despre mizeriile ce se petrec si ne fac viata amara.Incepind cu jaful ce se face prin asociatiile de proprietari,nefiind contorizate apa si caldura,sau cea mai imbecila situatie cind platem caldura de la tevile cet-ului,eu avind centrala termica.Vreau sa spun ca daca vroia d-nul primar se ajungea pina acolo incit se modifica legea si fiecare locatar de la bloc avea contor de apa rece la usa apartamentului.Asa sunt rai platnici,se opreste apa rece,alearga pe la toate izvoarele dupa apa.

    • Tot pentru Irina;Referitor la ecartamentul liniilor de tramvai,ce nu se putea monta o linie lata din cauza a doua strazi?Am avut la vremea respectiva multe comentarii si au incercat”specialistii”din primarie sau de la regia de transport sa-mi explice cit de bune sunt tramvaiele vechi din Elvetia,Germania,..Parerea multor din Iasi este ca s-a facut linia cu ecartament mic pentru boghiu tramvaielor vechi.Ecartamentul lat,evident si pentru nespecialisti,crestea siguranta si viteza de circulatie.

     • Eu sunt cetatean,tu esti slujbas in primarie si folosesti metode de astupat gura.Cred ca ai facut parte din echipa de negociere a tramvaielor.

  • Gabaritul tramvaielor e acelasi indiferent pe ce ecartament de sina circula. S-a optat pt ecartamentul redus din considerente strategice- pe vremurile mult apuse, iar acum s-a mers pe aceeasi idee din ratiuni de functional, pentru ca in cazul in care se trecea la ecartament normal trebuiau schimbate toate sine din oras simultan, iar transportul in comun era paralizat un deceniu! Nepotul tau …din pacate..si-a luat autorizatia „pe oua”…sau…”ca la Pitesti”…pt cunoscatori.

   • Nu trbuia paralizat transportul in comun un deceniu,se facea pe portiuni cu rond la ca patul noii linii.Mi se pare ca prima data s-a schimbat linia in Alexandru si Copou,nu era greu de facut rond la podul de piatra si in Dacia,la fel si la Ccopou,rond agronomie si rond Piata Eminescu.Eu cred ca nu trbuie motivata neschimbarea liniei cu ecartament lat,ci trebuie trasi la raspundere,pentru ca acolo mai trbuiau bani si pentru tramvaie cu boghiuri late,ori banii trebuiau musai in alte parti.

 • Nichita nu are cum sa-si ia legal concediu de nici un fel, intrucat arestarea sa la domiciliu,, ca urmare a dispozitiei definitive a instantei, produce automat suspendarea sa de drept din exercitiul mandatului,in puterea legii, de la data pronuntarii instantei (chiar si daca nu e scrisa expres in minuta interzicerea exercitarii functiei din care a savarsit infractiunile,pt care s-a dispus arestul la domiciliu, si chiar si daca … Carlan isi incalca intentionat obligatia legala de a emite de indata ordinul prin care sa constate ca ar fi intervenit suspendarea ) si odata cu orice act pe care-l semneaza, cat este suspendat,face cate cel putin o noua infractiune.

  • – continuare 1 –
   Optiunea lui pt concediu nu e doar pt a evita savarsirea de noi infractiuni,ci si pt a nu fi incadrat – ca urmare a neprezentarii la sediul primariei, cum e obligat prin art 17 alin 4 din L 393/2004 – in ” imposibilitate de a-si exercita functia”, care, daca ar intervene pt o durata de 45 de zile, ar conduce la pierderea / incetarea de drept a mandatului de primar.Cata vreme Nichita e suspendat de drept,NU MAI ARE ATRIBUTUL DE A SE RETRAGE DIN FUNCTIE /DIN RAPORTUL DE SERVICIU DIN PROPRIE VOINTA ( in concediu fara plata,de pilda, care are un anumit regim de incuviintare / acordare , ce, in cazul lui Nichita nu a fost parcurs, avand in vedere ca, din inregistrarea sedintei Consiliului Local de ieri nu rezulta sa se fi dezbatut situatia sa in sedinta),de o maniera care sa-i conserve functia, din vointa sa unilaterala, pe o durata determinata de timp,ci doar sa-si exercite vointa unilaterala pt incetarea exercitiului functiei de primar,PRIN DEMISIE.

   • – continuare 2 –
    In acest caz, daca staruie pe varianta de a-si acorda concediu, desi legal nu are dreptul, SE AFLA IN CONFLICT DE INTERESE, IAR DEMERSUL SAU ESTE, DIN NOU, DE NATURA PENALA, INCAT ROG DNA-ul BUCURESTI SA SOLICITE INSTANTEI INLOCUIREA ARESTULUI LA DOMICILIU AL LUI NICHITA, CU AREST PREVENTIV, PT A-L OPRI DIN SAVARSIREA DE INFRACTIUNI CU INTENTIE DIRECTA SI SA EXTINDA ANCHETA PENALA PT TOATE INFRACTIUNILE SAVARSITE CU INTENTIE DIRECTA DE NICHITA, DE LA DATA SUSPENDARII DE DREPT IN FUNCTIE, LA ZI MACAR – daca pe restul slugile lui Nichita de la DNA Iasisi de la celelalte parchete iesene le-au ingropat deja ca anchete.

 • „Cainele moare de batran si prostul de grija altuia”!
  Va intereseaza concediul lui Nichita, in loc sa va puneti neuronii la treaba.Sunt curioasa cam pe cine vedeti voi primar in locul lui Nichita.Cred ca v-ati convins ca fara functii politice nu poti face nimic.
  Deci,trebuie sa adoptam o atitudine de asteptare pozitiva si sa asteptam…

  • Irina, mai usor cu manipularile pro-Nichita, pt ca te dezonorezi singura : cine sustine ( se aduna cu) un infractor de drept comun precum Nichita, ii este dupa chip si asemanare : ipocrit, fariseu, duplicitar cum se dovedeste prin cele facute – responsabil de Politia locala,prin care ghideaza abuzuri penale, ” crestin ” de seama al urbei, care terfeleste valorile de familie prea.*****.vind, facand sperjur si corupand Biserica,in vederea spalarii electorale pe creier a votantilor cu ajutorul preotilor mituiti, ipochimen din toate punctele de vedere.Prin concediul pe care si l-a telecomandat in mod ilegal, Nichita savarseste infractiunea de conflict de interese

   • – continuare 1 –
    interese (si nu numai) si continua sa-si asigure controlul asupra administratiei ( si nu doar ),incat urmarirea penala sa fie zadarnicita. Abuzul cu concediul nu e neimportant sau clasificabil drept “grija altuia” ( cum vad unii ghiolbani, propulsati de fratia penala in care s-au angrenat in sinecuri platite gras de ieseni, de pilda, nimicirea teilor din Iasiul pt care teii sunt definitorii istoric si cultural )pe care il savarseste Nichita e doar un simptom al modului sau de a considera administratia ieseana drept mosia sa, asa cum a facut , de exemplu, cand a asfaltat drumul pana la aeroport,renovat Starea civila si imprejmuirile bisericii de cununie expres ca toate sa dea bine in pozele de nunta ale fiica-sii, careia i-a si pus pe dai boje la dispozitie spatiu sa-si faca profesia, masina din spaga sa se poata preumbla.

    • -continuare 2 –
     . Neuronul tau singuratic si prajit s-ar pune minimal la treaba daca ai face efortul ( macar la nivel psihologic, de gandire si simt moral elementar )de a acorda stoparii furtului din banul public pe care echipa lui Nichita il face cel putin aceeasi atentie cu performarea ta in pup.in.*****.ismul ce-l prestezi pt primarul suspendat de drept si descendentii sai penali. Incepe cu tine reforma de gandire si morala si cere-o abia dupa aceea altora. Si doar asa abuzurile guvernantilor vor impiedica drame familiale precum cele despre care vorbesti.

 • Este mizerabil sa fii atat de las incat sa calomniezi nume de oameni si institutii sub umbrela anonimatului! Intr-o lume civilizata un ziar nu ar incuraja asemenea practica!

 • Da ce nu-i clar?Ca Nichita-i un penal?Te sustin,Maria.Lasa dobitocii sa moara pe limba lor.Cine va fi in locul lui Nichita?Cel mai prost iesean si va face mult mai bine decit el si de cit mutantul ala de Simirad.Adios,mirlani!

 • Mai, tanti Maria,sau cum te-oi fi numind,vad ca esti foarte documentata in ceea ce priveste activitatea de la primarie, spre deosebire de altii.Probabil ca esti o persoana din preajma primarului si-l „omagiezi” cu aceasta ocazie.
  eu nu agreez cea facut Nichita, sau mai bine zis ,ce n-a facut.
  Dupa modul grosolan de abordare cred ca-ti dai seama ca nu esti persoana potrivita pt.a face ceva constructiv pt. Iasi,asa ca vezi-ti de ciorba ta, ca stiu si eu sa te umplu de respect pe tine si pe tot neamul tau…

  • Spuneam de neuronul tau singuratic, dar vad ca am fost in eroare : e lipsa la apel. Daca , pe langa a invata ceva gramatica,suficient pt a nu ucide ortografia,ai fi si inteles comentariile pe lege pe care le-am facut, ai fi realizat ,probabil ( daca neuronul ar fi existat), ca e exclus sa fiu pro-Nichita sau partasa echipei lui penale.Cat despre a ataca pe altii despre mesaje suburban, apare din nou recomandarea de a-ti pune oglinda in fatza- fie si doar recitindu-ti mesajele-, pt ca, in lipsa de neuron, centrarea ta nu poate fi decat pe oglinda.Succese!

 • Pentru tanti Maria
  tu insati esti o eroare a acestei comunitati.Si ca sa concluzionez:am activitati mult mai importante decat sa-mi pierd timp cu persoane frustrate ca tine.Se contureaza o zi minunata si am de gand sa profit de aceasat situatie.De altfel nici nu am de gand sa mai deschid aceasta pagina pt. ca am vazut ce fel de oameni posteaza(cu mici exceptii).
  Asa ca poti sa postezi si sa-ti raspunzi singur(a), nu te va incomoda nimeni.

  • Comentariile Mariei sunt pertinente, dar probabil ca esti si tu o domnisoara Samson (dupa vocabular sunt sigura) si te simti cu musca pe rahatul care il mananci. Un barbat la 60 de ani isi casatoreste copiii, isi creste nepotii nu se indragosteste de curve, nu se foloseste de institutii pentru a stii cu cine si-o mai trage, asa ca dispari

 • nici cu amenajarea bahluiului nu mii rusine!!!sapt trecuta cirpeau 2 muncitori dalele sunt 85% crapate si nu au nici un an !!!

Adauga un comentariu