Stiri medicale

FOTO – Andreea Marin, despre stilul de viata care i-a adus fericirea

Publicat: 16 aug. 2014
Dupa divortul de Stefan Banica Jr, Andreea Marin a inflorit: si-a recapatat optimismul si a adoptat un stil de viata sanatos. Insa, dincolo de regimul alimentar sanatos si gandirea pozitiva, ea si-a construit in jur o mica gradina a “Paradisului”, unde cultiva zarvavaturi, plante pentru condimente si a plantat chiar pomi exotici adusi din Turcia, care dau deja roade.

Andreea Marin: silueta de invidiat – FOTO 

“Fragute si strugurasi, rodie si ardeiasi, masline si lamaita au dat roade-n gradinita! Pretuieste viata!”, a scris vedeta in dreptul fotografiilor din gradina ei multicolora. “A inceput sa ma pasioneze lucrul acesta care era departe de mine inainte, deci nu exista nu se poate. Oricat de ocupat ai fi, daca vrei si simti, faci asta cu drag pentru cei pe care ii iubesti si pentru tine. Am invatat sa ma iubesc si pe mine. Am inceput sa ma iubesc si pe mine. Noi acasa avem o colectie intreaga de ingrediente. Apropo de ceea ce vezi postat pe Facebook, de curand oamenii mi-au cerut sa le arat ingredientele si intr-adevar am o puzderie aduse de prin intreaga lume, dar in genere sotul meu e specialist la capitolul asta”, a declarat vedeta pentru agentiadepresamondena.com.

Cu ce dieta a slabit Andreea Marin 25 de kilograme 

In casa Andreei au inceput sa zboare nestingherit si pasari mici, colorate. Andreea le-a adus acasa, le-a amenajat casute din lemn ca in povesti, insa le lasa de multe ori sa circule si in locuinta ei. “Da, sunt reale. Cu calm, caldura, vorbe frumoase. Zboara liber si revin acum la casuta lor”, a scris vedeta pe Facebook.


loading...

Adauga un comentariu