National

Irinel Columbeanu ar putea fi executat silit pentru o datorie de 6.000 de euro

Publicat: 01 apr. 2012
1
Irinel Columbeanu ar putea fi executat silit pentru o datorie de 6.000 de euro, pe care omul de afaceri nu a platit-o din 2006 firmei germane care i-a asigurat unul dintre automobile. Irinel Columbeanu spune insa ca nu a primit nicio somatie, asa ca executarea silita nu are temei legal. 
„Ca sa executi silit pe cineva, trebuie mai intai sa-l somezi sa plateasca. Nu am primit nicio somatie, stiu despre ce e vorba, firma respectiva a fost intrebata de avocatii mei sa ne comunice contul unde sa virez banii, si eu trebuie sa primesc acea suma de bani de la o firma de asigurare. Hotararea judecatoreasca suna asa: firma de asigurare imi plateste mie suma si eu o platesc pagubitilor”, a declarat omul de afaceri.
In 2006, aflat la volanul uneia dintre masinile sale de lux inmatriculata in Germania, Columbeanu a lovit un alt vehicul in judetul Caras Severin. Pentru ca societatea de asigurare germana nu avea reprezentanta in Romania, Irinel a fost obligat de judecatori sa achite contravaloarea reparatiilor facute masinii lovite.
Cum afaceristul nu si-a onorat obligatia, firma ce detine vehiculul avariat incearca acum sa-si recupereze banii prin intermediul executorilor judecatoresti
Sursa: ziare.com
Adauga un comentariu