Eveniment-Social

Liberalii ieseni si-au desemnat candidatii la Consiliul Judetean – VEZI LISTA

Publicat: 05 apr. 2012

@ Filiala ieseana a PNL si-a desemnat ieri candidatii la Consiliul Judetean @ Liberalii vor merge pe o lista comuna cu PSD, astfel incat doar o parte din candidatii partidului se vor regasi in viitoarea structura a CJ Iasi

Filiala ieseana a PNL a anuntat ieri lista cu cei care vor candida pe lista partidului pentru functia de consilier judetean. Pe lista liberalilor apar 22 de nume, printre care regasesc toti actualii alesi judeteni ai partidului. Totusi, lista PNL urmeaza sa fie completata cu cea a PSD, ambele partide urmand sa mearga pe liste comune, sub sigla Uniunii Social-Liberale (USL). Ordinea pe lista PNL a fost supusa la vot, astfel incat unii dintre actualii consilieri judeteni ar putea sa nu se mai regaseasca in viitorul consiliu.
Primul pe lista este Victor Chirila, actualul vicepresedinte al Consiliului Judetean Iasi. Urmatorii doi sunt Mugur Cozmanciuc, liderul grupului de consilieri PNL, si Costel Alexe, seful organizatiei de tineret a partidului. Urmeaza Daniel Minciuna, patronul unei societati comerciale, consilierul judetean Petru Dascalu si Liviu Bratescu, directorul Ateneului Tatarasi. Pe lista mai sunt Iordan Vintila, Magdalena Lupu si Lorin Urcaciu, actuali alesi judeteni, si Mihai Florin, administratorul unei firme. Pe lista PNL se mai regasesc Adrian Caliman, consilier la Casa de Cultura a Studentilor, Monica Chirvasie, consultant fonduri europene, dar si Raluca Vartic, profesor de matematica in cadrul Grupului Scolar Tehnic Targu Frumos.

Din partea partidului, deputatul Cristian Adomnitei va intra in lupta pentru sefia institutiei judetene. „Aceasta lista de propuneri este rezultatul concursului pe proiecte politice pe care l-am initiat împreuna, concurs ce are loc si în cazul organizatiei municipale. În plus, ma bucura foarte mult faptul ca am demonstrat înca o data, daca mai era nevoie, faptul ca Partidul National Liberal are capacitatea de a propune si sustine în orice moment oameni de valoare, competenti, specialisti în domeniile lor, care sa fie dispusi sa îsi asume functii importante”, au aratat liderii PNL Iasi.loading...

Comentarii
  • Iar Petru Dascalu??? Nu se mai gaseste niciun liberal mai destupat in Pascani? Asta habar n-are pe ce lume traieste! Sunt in organizatia noastra cel putin 25 de liberali cu expertiza in economie, administratie si in alte domenii. Acest neica nimeni, cand era la REMAR avea sef un pascanean doar cu liceul, care-i dadea lectii de management. l nu era in stare sa conduca 2-3 oameni. Noi, tinerii nu-l vom vota. Sa-l voteze Craciunescu, doar el l-a taxat si l-a pus iar pe lista.

Adauga un comentariu