Sport

Mutu ii cedeaza banderola de capitan lui Marica

Publicat: 29 mai 2011

Ciprian Marica va fi noul capitan al echipei nationale! Atacantul lui VfB Stuttgart va purta în premiera banderola la meciul crucial de vineri seara, contra Bosniei. Va fi al cincilea capitan din mandatul lui Razvan Lucescu, dupa Chivu, Radoi, Rat si Tamas. Selectionerul a luat aceasta decizie dupa ce s-a consultat si cu Adrian Mutu, veteranul lotului, 32 de ani, si liderul incontestabil al vestiarului dupa retragerile recente ale lui Radoi si Chivu.
Razvan i-a explicat starului „nationalei” ca vrea sa-l desemneze capitan de echipa pe Ciprian Marica, pentru a-l responsabiliza pe acesta în ideea formarii unei reprezentative bazate pe jucatori tineri. „Oricum, tu vei ramane liderul incontestabil”, l-a asigurat Lucescu jr. pe Mutu. „Briliantul” a acceptat propunerea selectionerului, mai ales ca Marica este unul dintre cei mai buni prieteni ai sai.
In tot acest timp, bosniacii au lotul decimat de accidentari. Selectionerul Bosniei, Safet Susici, a vorbit în cotidianul national Oslobodjenje despre partida pe care Dzeko & Com o vor disputa în Giulesti, contra unei reprezentative a Romaniei care joaca avand cutitul la os. Susici se confrunta cu ceva probleme de lot înainte de meciul de pe 3 iunie, iar mijlocasul lui Hoffneheim, Sejad Salihovici, nu va putea intra pe teren la urmatoarea partida din preliminarii. Susici a dezvaluit ca nici fundasul lui Rangers, Sasa Papac, nu va face parte din lotul deplasat la Bucuresti, acesta fiind, de asemenea, chinuit de accidentari. Problemele de lot ale Bosniei nu se opresc aici: Ogjen Vranjes este incert, în vreme ce Zvjezdan Misimovici (cosmarul rapidistilor, fost mijlocas la Nurnberg) are sanse minime sa intre împotriva Romaniei. Ca urmare a acestei situatii delicate, Susici spune ca s-ar multumi si cu un punct în Romania.loading...

Adauga un comentariu