Telefoane mobile

Nexus 6 atinge cel mai inalt scor in Geekbench

Publicat: 07 oct. 2014

In cazul in care mai era loc de indoiala ca Nexus 6 va fi unul dintre cele mai performante telefoane de pe piata, au aparut si rezultatele de benchmarking care confirma acest lucru, alaturi de specificatiile tehnice complete. Nu numai ca reuseste sa iasa inainte tuturor smartphone-urilor cu Android, dar lasa in urma si cele mai recente dispozitive Apple in teste sintetice.
 
Se pare ca intr-adevar, Nexus 6, phabletul realizat de Motorola care poarta numele de cod „Shamu” este impins de un procesor Snapdragon 805 la 2,66 GHz si dispune de 3 GB memorie RAM. De asemenea, testele sunt realizate pe un dispozitiv care ruleaza Android L, fapt care ar putea sa influenteze scorul final.

Rezultatele in Geekbench sunt incurajatoare. Desi in testul single-core Nexus 6 a inregistrat doar 1040 de puncte, fiind in urma iPhone 5S si iPhone 6, este cel mai sus clasat dispozitiv cu Android care a rulat acest test. Sub el se gasesc in aceasta ordine terminalele LG G3, Samsung Galaxy S5, Google Nexus 5 si Galaxy Note 3. Cad vine insa vorba despre teste multi-core, giganul Shamu reuseste sa se claseze pe primul loc. Scorul obtinut este 3199, cu aproape 200 de puncte mai mult decat Galaxy Note 3 si iPhone 6.

Nu poate fi confirmata inca dimensiunea display-ului si nici rezolutia sa, insa avand in vedere acuratetea zvonurilor de pana acum, putem sa presupunem ca vorbim despre un display de 5,92” cu rezolutie QHD (2560 x 1440 pixeli).loading...

Adauga un comentariu