National

Radu Mazare: „Ca Strutinsky si Martin m-au denuntat sunt soparle bagate de procurori prin intermediul presei”

Publicat: 19 mart. 2015
Radu Mazare a spus, miercuri seara, cand a ajuns acasa la Constanta de la Bucuresti, ca afirmatiile potrivit carora omul de afaceri Sorin Strutinsky si deputatul Eduard Martin l-ar fi denuntat la DNA sunt „soparle” ale procurorilor anticoruptie facute publice prin intermediul presei, lasand sa se subinteleaga ca cei doi sunt oameni cu coloana vertebrala si prieteni adevarati ai lui.
„Acum, m-a vrut la arest cine se gaseste la arest in momentul asta, domnul Georgescu de la ANI, pentru ca dosarul este facut in urma reclamatiei pe care a facut-o dumnealui ca si sef, iar ca inspector (…) o cucoana care a lucrat in primarie, pe care am dat-o afara, i-am imputat niste bani si atunci s-a hotarat sa se razbune. Dar… asa e viata, bagati bine la cap, faci bine, bine gasesti, vrei sa faci rau, la un moment dat se intoarce. (…) Erau mai multi ziaristi care spuneau ca, vai, Strutinsky face denunturi impotriva mea, Martin la fel.
Astea sunt soparle bagate prin intermediul presei, pentru ca nu ar avea ce denunturi sa faca. Unu. Si doi, se stie ca exista si oameni cu coloana vertebrala si prieteni adevarati. Chiar daca ne-am obisnuit sa fie ca in anii ’50 cand se denuntau intre ei numai ca sa-si scape rudele, sotii, fratii, exista inca oameni, barbati adevarati”, a afirmat Radu Mazare.


loading...

Adauga un comentariu