Magazin

Trei surori gemene s-au CASATORIT in aceeasi zi. Cum s-au descurcat mirii- FOTO

Publicat: 01 apr. 2015
Trei surori gemene au dorit sa impartaseasca impreuna un alt moment important din viata lor, precum cel de la nastere, asa ca s-au casatorit in aceeasi zi, in cadrul unei ceremonii comune. Rafaela, Rochele si Tagiane Bini, trei surori gemene in varsta de 29 de ani, din Brazilia, au decis sa se casatoreasca in aceeasi zi, potrivit dailymail.com. Surpriza pentru invitati a fost si mai mare in momentul in care la ceremonie au avut impresia ca vad triplu. Asta deoarece cele trei surori au optat pentru aceeasi rochie de mireasa, aceeasi coafura, acelasi machiaj, dar si acelasi voal.
Fetele au explicat cum au mers impreuna pentru a alege stilul de coafura si machiajul, intentia fiind sa aleaga ceva diferit pentru fiecare, insa dupa mai multe incercari tutoror le-a placut acelasi stil. Singurele indicii dupa care cele trei mirese puteau fi diferentiate: buchetul de mireasa si croiala putin diferita la bretelele rochiilor de mireasa. Cele mai mari emotii se pare ca le-au avut mirii – Rafael, Gabriel si Eduardo – care au recunoscut ca au avut temeri ca ar putea sa sarute mireasa gresita la finalul ceremoniei, mai ales ca fetele obisnuiau sa le mai faca farse.
Rafael, care s-a casatorit cu Rafaela, chiar a amintit una. Intr-una dintre zile, cand se pregateau sa ia cu totii cina, cea care i-a devenit sotie, se afla in dreptul aragazului, iar Rochele, sotia lui Gabriel, era langa chiuveta, dar dupa un drum scurt pana la claculator, cele doua surori si-au schimbat locurile, asa ca atunci cand a revenit in bucatarie Rafael a imbratisat-o Rochele. „Oops”, am spus cand am realizat ca am imbratisat fata gresita”, a relatat Rafael.
Toti cei trei miri au marturisit ca nu au avut emotii in a-si recunoaste iubitele in ziua nuntii. Pentru fericitul eveniment, stranele catedralei in care s-a oficializat casatoriile celor trei surori au fost scoase afara, pentru a li se permite mireselor sa paseasca spre altar impreuna. Stranele de la catedrala catolica Nossa Senhora Aparecida in Passo Fundo au fost mutate in afara, pentru a permite mai mult spatiu pentru trei mirese sa mearga in jos pe culoar impreuna.
Adauga un comentariu