Actualitate

Vedete repetente la cursurile de igiena

Publicat: 26 sept. 2012

Unele vedete de la Hollywood au probleme cu igiena personala, avand oroare de dusuri sau periuta de dinti.

Unele vedete de la Hollywood au probleme cu igiena personala. Cu toata faima de care au parte, ele au oroare de dusuri dese, ceara epilatoare sau, mai nou, de periuta si de pasta de dinti. Intelegem faptul ca orele de filmari sunt multe si obositoare si ca timpul liber este foarte scurt, dar nu se accepta nicio scuza atunci cand vine vorba de igiena.

Se pare ca unele vedete au uitat sfaturile primite de la parinti in primii ani de viata, asa ca neglijeaza aceste aspecte si ii indispun pe cei din jurul lor cu mirosul de transpiratie sau cu respiratia urat mirositoare.

Una dintre vedetele care se incadreaza foarte bine la acest capitol este Jessica Simpson. Actrita/ cantareata a declarat recent ca pasta si periuta de dinti nu sunt prietenele ei si ca se spala pe dinti doar de trei ori pe saptamana, pentru ca nu suporta sa aiba dintii curati. Un punct in minus pentru imaginea actritei, dar si pentru sanatatea danturii ei.

Actorul britanic Robert Pattinson evita dusurile, dovada fiind chiar declaratiile apropiatilor lui, care nu prea suporta acest obicei al sau. Se pare ca Robert a devenit faimos nu doar pentru rolul din seria "Twilight", dar si pentru mirosul de transpiratie, nu prea bine tolerat de catre colegii de la filmari.

Printre celebritatile despre care s-a scris ca fac economie la apa se mai numara Julia Roberts, Brad Pitt si, daca ne gandim bine, cu siguranta am putea gasi si altii.loading...

Adauga un comentariu