Actualitate

A iesit din iad si a povestit absolut tot! Mama a intrat in mormant cu cel mai crunt secret al fiicei sale!

Publicat: 12 apr. 2016
1

@ Rechizitoriul descrie scene desprinse din filmele de groaza: copila i-a povestit totul mamei, insa acesta din urma a murit la scurt timp @ Ieri, procurorii ieseni au reusit sa puna cap la cap intreaga poveste si sa finalizeze ancheta @ Unul dintre animalele implicate in aceasta poveste se afla in spatele gratiilor @ Copila de zece ani a fost abuzata sexual chiar si de fratii sai minori @ Desi traia in iad din cauza abuzurilor sexuale, parintii o maltratau si ei

Aceasta poveste pare desprinsa dintr-o alta epoca, dintr-o alta lume, care nu are nicio legatura cu anul 2016. Ieri, procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi au decis trimiterea in judecata a patru persoane, care au torturat si abuzat sexual o copila de 10 ani. Dintre cei trimisi in judecata, doi erau minori cu varste cuprinse intre 14 si 16 ani la momentul comiterii faptelor. Sorin Constantin Manzatescu, de 22 ani, se afla deja in arest preventiv pentru acuzatia de viol. Acesta era vacarul satului si a profitat de faptul ca minora de 10 ani provine dintr-o familie de descreierati, cu niste parinti betivi, care o bateau si o maltratau. Culmea este ca, la unele dintre abuzurile sexuale comise impotriva copilei au participat si doi frati ai sai, unul care avea 14 ani atunci si unul 16 ani. De asemenea, procurorii au decis ieri trimiterea in judecata si a lui Gheorghe Raileanu, tatal fetelor, sub acuzatia de rele tratamente aplicate minorului.

„Minorele R.G. si R.M au locuit împreuna cu parintii si un frate (inculpatul  R.S.C), într-o casa modesta, insalubra si neracordata la utilitati, dintr-o comuna din judetul Iasi. Copilaria minorelor a fost marcata de frecvente scandaluri între parinti, care, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, nu au asigurat fetelor un minim de îngrijire ori mijloace necesare subzistentei, ci din contra, le obligau sa munceasca cu ziua, banii câstigati fiind destinati exclusiv cumpararii de tigari si bauturi alcoolice si nu asigurarii hranei”, au precizat procurorii. Din cauza excesului de bauturi alcoolice, mama victimei a decedat.

„Inculpatul Raileanu Gheorghe se manifesta cu agresivitate, atât în relatia cu sotia sa, cât si cu copiii, pe care i-a lovit în mod repetat cu palmele, cu pumnii sau cu obiecte contondente, fetele fiind astfel nevoite sa fuga de acasa si sa doarma în gradini, în podul casei sau pe câmp. La data de 23.11.2014, mama victimelor a decedat din cauza intoxicatiei etanolice. Minora R.G a ramas în grija tatalui, iar cealalta minora a fost luata de o familie din acelasi sat. Comportamentul abuziv si iresponsabil al tatalui a permis ca minora R.G sa fie supusa la nenumarate atacuri sexuale, finalizate sau nu”, au completat oamenii legii.

Mama a vrut ca totul sa fie pastrat secret

In cursul acestei anchete, procurorii au reusit sa stabileasca cinci episoade clare de agresiune sexuala asupra minorei R.G.. Primele dintre acestea au avut loc in vara anului 2013. „In vara anului 2013, nu s-a putut stabili exact data, minora R.G si-a însotit fratele R.S.C si pe inculpatul Mânzatescu Constantin Sorin pe un deal din apropierea satului, pentru a paste vacile satenilor. Spre seara, fratele minorei a imobilizat-o, i-a acoperit gura si a tinut-o de mâini, timp în care inculpatul Mânzatescu Constantin Sorin a dezbracat-o de haine si a violat-o (a deflorat-o). Ca rasplata pentru ajutorul dat, inculpatul Mânzatescu Constantin Sorin i-a dat fratelui minorei un telefon mobil pentru a se juca. Minora a relatat mamei agresiunea la care a fost supusa si i-a aratat lenjeria intima murdara de sânge, însa aceasta a aruncat-o si a decis sa nu anunte autoritatile”, au descris procurorii povestea primului abuz.

La scurt timp, agresorii au incercat din nou sa o violeze, insa aceasta a reusit sa fuga. „Tot în vara anului 2013, în doua zile diferite, minora R.G. a fost dusa de doi baieti cu vârsta de 10 ani respectiv 8 ani în locuri nepopulate din sat. În prima situatie, minora a fost determinata sa întretina un act sexual normal de minorul în vârsta de 10 ani. În a doua situatie, actul sexual nu s-a consumat, fiind întrerupt de interventia surorii victimei- minora R.M. In anul 2013, în timp ce se afla acasa numai cu fratele ei- inculpatul R.S.C, minora R. G. a fost lovita de acesta din urma si dusa într-un paravan al casei; aici inculpatul a imobilizat-o si a supus-o unui act sexual normal”, au mentionat procurorii despre ultimele dintre abuzurile care au putut fi probate. In luna februarie 2015, autoritatile locale au intervenit si cele doua minore au fost date unui asistent maternal. In momentul in care a fost luata de reprezentantii de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, copila de zece ani a fost gasita dormind intr-un sant. Copila a povestit tot ce s-a intamplat asistentului maternal si de aici au aflat si politistii intreaga poveste.

Adauga un comentariu