Viata de cuplu

Afrodisiacul cu cel mai puternic efect erectil

Publicat: 01 ian. 2015
Specialistii italieni au “redescoperit” o planta folosita cu succes de vechii chinezi drept un puternic afrodisiac care, conform Science Daily, si-a demonstrat calitatile în numeroase teste de laborator în care a reusit sa detroneze celebra pilula albastra. Studiile nu doar ca certifica probabil cel mai puternic afrodisiac natural, ci pun bazele unui nou medicament pentru tratarea impotentei.

Ce este o erectie normala? 

Este vorba despre asa numita “Iarba a tapului”, iar în cadrul cercetarilor demarate de botanistul Mario Dell’Agli si echipa sa, planta a prezentat o mare capacitate de a vindeca disfunctiile erectile masculine, considerabil mai mare decât a Viagrei. Din nefericire, pilula albastra, care este folosita anual de circa 18 milioane de americani, prezinta o serie de efecte secundare care duc la dureri de cap, inflamari faciale, stomac deranjat si probleme de vedere, noteaza evz.ro.

Ce este o erectie normala? 

Vechii chinezi acordau o mare atentie acestei plante. Studiile au descoperit ca planta contine o serie de substante si enzime care controleaza si mentin erectia, fara a da efecte secundare. Dintre toate plantele efrodisiace testate, “Iarba tapului”  s-a dovedit planta cu cel mai puternic efect erectil. Prin extragerea si modificarea icariinei, substanta activa preponderenta din “Iarba tapului”, cercetatorii au obtinut un derivat mai puternic decât Viagra, derivat fara niciun efect secundar.


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit