Magazin

Charles si Camilla – Despartire finala?

Publicat: 26 mart. 2013
1

Potrivit editiei care urmeaza sa apara la 1 aprilie a revistei „Globe”, Camilla s-a infuriat ca printul Charles a fost atent cu mama lui, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cand a fost internata in spital din cauza unei gastroenterite.

Ea s-ar fi lansat in insulte la adresa acesteia, indraznind sa spuna ca suverana voia sa-l indeparteze de sotia legitima. Din aceasta cauza ar fi izbucnit o cearta uriasa intre ei timp de doua ore.

In final, printul Charles ar fi plecat singur la aeroport pentru a-si oferi o calatorie la schi in Elvetia impreuna cu prietenii. Camilla si-ar fi inecat amarul in alcool.

Revista mai sus amintita lasa sa se inteleaga ca regina Elisabeta a II-a nu vrea ca nora care nu este iubita de britanici sa poarte vreodata coroana.

Singura sansa a printului Charles de a deveni rege ar fi sa divorteze de Camilla, conform click.ro

Comentarii
  • Mai Charles , las-o naibii de urata dracului si cauta o muiere mai de doamne’ajuta.Vezi ca pe langa faptul ca e nasparlie rau mai e si-a dracu’, are beliti pe care oricum tu n-ai sa-i scoti.Vezi, la vara , cand mai treci prin Transilvania , cauta o femeie adevarata, o romancuta harnica , desteapta si devreme acasa, nebetiva, cu dragoste de soacra si cu frica de Dumnezeu.Macar acu’ la batranete sa vezi si tu ce inseamna sa fii insurat de-adevaratelea , si dupa ce-ai sa mori sunt convins ca ai sa ai parte de cele mai tari parastase din Imperiul Britanic.Doamne ajuta !

Adauga un comentariu