National

Decizia radicala luata de Elena Udrea. Va face plangere la CEDO

Publicat: 25 ian. 2016
1

Elena Udrea va face plangere la CEDO pentru ca a fost plimbata in catuse in fata presei. Udrea spune ca tot acest spectacol i-a patat imaginea pentru ca astfel i s-a pus eticheta ca este vinovata. Ea a iesit incatusata din sediul DNA dupa ce procurorii au retinut-o in dosarul Gala Bute. Elena Udrea a spus, luni, ca nu se considera o persoana periculoasa si este o nedreptate ca multi oameni te judeca vinovat, numai pentru ca te vad cu catuse la maini.

Vezi si Elena Udrea, Dorin Cocos si Alina Bica au ajuns in fata judecatorilor de la ICCJ

„Nu ma consider o persoana periculoasa, in sensul de violenta (…) O imagine cu un om in catuse este o stampila care se pune asupra cuiva pe care nu ai cum o sa o mai stergi niciodata. Foarte multi oameni te considera vinovat, inainte sa te judece o instanta, pentru ca imaginea cuiva in catuse inseamna vinovatia”, a spus Elena Udrea care s-a prezentat luni la Instanta Suprema.

Comentarii
  • Si totusi, care este sentinta data de justitie in cazul cucoanei ? E sau nu vinovata ? De atata timp incearca sa o rapuna si nu au reusit ? se ridica unele semne de intrebare in privinta impartialitatii justitiei.Daca nu i s-a dovedit o vinovatie, de ce a stat legata si inchisa ? Si iar, daca a stat legata si inchisa, de ce a stat ?

Adauga un comentariu