Local

Doi ieseni au fost prinsi la volan fara permis de conducere. S-au ales cu dosare penale

Publicat: 19 apr. 2019

Politistii din cadrul Sectie nr. 5 Politie Rurala Raducaneni au oprit pentru control, în comuna Mosna, un autoturism condus de un barbat, de 38 de ani, din comuna Raducaneni.

Citeste si: EXCLUSIV! Furtul anului la Iasi! Mai multi barbati au furat peste 60.000 de euro si 1 miliard de lei vechi

În urma verificarilor efectuate de politisti, s-a constatat faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere. Cercetarile continua.

Citeste si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei

Si politistii din cadrul Serviciului Rutier Iasi au oprit pentru control, pe DE 583, în comuna Letcani, o autoutilitara condusa de un tânar, de 24 de ani, din municipiul Bucuresti.

Citeste si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

În urma verificarilor efectuate de politisti, s-a constatat faptul ca acesta nu detine permis de conducere corespunzator categoriei de vehicule din care face parte autoutilitara. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere. Cercetarile continua.

 

 loading...

Adauga un comentariu