Scena artistica din Romania

Draga Olteanu Matei traieste o drama! Ce se intampla cu actrita…

Publicat: 26 oct. 2018
3

Una dintre marile actrite ale Romaniei s-a retrast la Piatra Neamt si se pare ca a fost uitata de toata lumea mai ales dupa ce sotul ei a murit.

Draga Olteanu Matei la 85 de ani! „Vreau sa joc si acum” Draga Olteanu-Matei a imbatranit si e grizonata toata. Una dintre actritele de aur ale Romaniei astazi implineste 85 de ani.

Una dintre cele mai cunoscute actrite din Romania a ajuns sa fie de nerecunoscut acum la batranete si se pare ca lumea a inceput sa o uite. A slabit foarte mult si nu mai este actrita robusta de alta data. Acum dupa cateva probleme de sanatate Draga Olteanu s-a retras departe de viata agitata din Bucuresti si traieste o viata linistita la Piatra Neamt dupa o cariera de 50 de ani pe scena teatrelor.

Astazi Draga Olteanu implineste 85 de ani si a fost contactata de tabloidul Click: “Va multumesc pentru urari in avans, mai ales ca eu niciodata nu raspund la telefon de ziua mea pentru ca nu-mi place sa fiu felicitata! Ce-mi doresc de ziua mea? Minte limpede, cuget curat si inima buna. O sa fiu invitata la Cinema Dacia din Piatra Neamt la «Saptamana Filmului Romanesc», unde se vor difuza si multe filme cu mine in rol principal. Am primit invitatia de la Ionel Arsene, presedintele Consiliul Judetean Neamt, care a venit cu flori la mine. Or sa fie si multe filme bune in care nu joc, filme care i-au bucurat pe telespectatori, de-a lungul timpului”. a declarat ea

“Omul propune, Dumnezeu dispune. Sigur ca vreau sa joc si sa primesc propuneri, insa nu au mai venit. Am jucat in destule productii si acum particip la acest festival unde vor fi multi tineri talentati”, a mai marturisit Draga Olteanu Matei.

In aceasta vara Draga Olteanu Matei a fost internata 5 zile in spital, dar nu a fost nimic grav. Avea o problema la colecist si a dorit sa-si faca mai multe analize. In prezent la cei 85 de ani ai sai Draga Olteanu Matei se simte foarte bine si isi traieste linistita batranetea

Adauga un comentariu