News Flash:

Friptura de miel cu cimbru

17 Aprilie 2009
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente: 1 pulpa de miel, 10 catei de usturoi, cimbru uscat sau proaspat, rozmarin, 3 linguri de miere, ulei de masline, sare si piper dupa gust. Mod de preparare: Pulpa de miel se spala bine si se curata de pielite. Se cresteaza carnea din loc in loc si se impaneaza cu felii de usturoi. Separat se face un amestec din miere, rozmarin, cimbru, piper, ulei si inca 2-3 catei de usturoi. Se piseaza toate bine, in mojar, si cu amestecul rezultat se unge bine carnea si se sareaza. Se pune intr-o tava cu 1 cana de apa si se da la cuptor pentru circa o ora. Pofta buna!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1493 (s) | 24 queries | Mysql time :0.038346 (s)