Fotbal intern

Mircea Lucescu: “Sahtior e viata mea”

Publicat: 16 ian. 2012

Mircea Lucescu, antrenorul echipei ucrainene de fotbal Şahtior Doneţk, a declarat că ”Şahtior e viaţa mea”, pe site-ul oficial al grupării din ţara vecină, pe care o pregăteşte.

”Bineînţeles că aş prefera să fiu alături de echipa mea acum. Şahtior e viaţa mea; e ceea ce îmi lipseşte cel mai mult. Asta este situaţia, trebuie să se pregătească despre mine şi sunt sigur că totul va decurge la cel mai înalt nivel. Jucătorii sunt adevăraţi profesionişti, care ştiu ce să facă, cum să se antreneze. Băieţii înţeleg importanţa obiectivelor noastre. Secunzii Alexandru Spiridon şi Carlo Nicolini cunosc foarte bine ce trebuie să facă, la fel cum s-a făcut în ultimii ani. Nu cred că vor fi probleme”, a declarat Lucescu.

”Fac tot posibilul să mă recuperez cat mai repede. Mă simt mai bine. Le mulţumesc fanilor echipei pentru susţinere”, a mai spus Lucescu.

Dr. Elena Copaciu, şeful secţiei de terapie intensivă a Spitalului Universitar din Bucureşti, unde este internat Lucescu, a declarat pentru site-ul clubului Şahtior că antrenorul formaţiei ucrainene se află în stare stabilă şi se recuperează.

”In principiu, la sfarşitul săptămanii viitoare prima parte a tratamentului se va încheia. Dar, recuperarea va continua şi e dificil de spus cat de lungă va fi. Cel mai important lucru este refacerea sănătăţii plămanilor. Dacă totul va decurge cum trebuie, Mister va putea reveni la Doneţk înainte de încheierea perioadei de pregătire”, a afirmat dr. Copaciu, care a precizat că antrenorul va părăsi spitalul în cursul săptămanii viitoare.

”Este pacientul perfect. A ascultat toate recomandările medicilor”, a subliniat medicul, care a recunoscut că ”Mister” este un om foarte dinamic.

Rinat Ahmetov, patronul clubului ucrainean de fotbal Şahtior Doneţk, a sosit duminică la Bucureşti, cu un avion privat, pentru a-l vizita pe antrenorul Mircea Lucescu, internat la Spitalul Universitar din Capitală. Ahmetov l-a mai vizitat pe Lucescu şi pe 8 ianuarie, cand a promis că va reveni în Romania.

Lucescu este internat în Spitalul Universitar de vineri 6 ianuarie, cand, în urma unui accident rutier, maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un tramvai pe bulevardul Vasile Milea. Alături de Lucescu, în maşină se afla şi o altă persoană, care a fost rănită uşor.loading...

Adauga un comentariu