Telefoane mobile

MWC 2013: Compania romaneasca Allview a lansat smartphone-ul P5 Quad

Publicat: 27 feb. 2013

Compania romaneasca Allview a lansat, in cadrul Mobile World Congress 2013 din Barcelona, P5 Quad, cel mai performant smartphone Allview, primul cu procesor Quad Core tactat la 1,2 GHz si OS Android 4.1 Jelly Bean.

Smartphone-ul vine cu urmatoarele specificatii: precum camera foto principala de 8 MP model OV8830, display IPS-LCD de 4,5 inchi , viteza 3G HSDPA+ 21.4 Mbps si autonomie sporita oferita de bateria generoasa de 2100 mAh.

P5 Quad este primul produs din gama Quad si totodata primul smartphone Allview cu OS Android 4.1 Jelly Bean.

Procesorul Quad Core mareste performantele smartphone-ului si permite rularea fluenta a jocurilor si a aplicatiilor.

Camera foto principala Omnivision, model OV8830 cu rezolutie de 8 MP, HDR si Super Flash. Functia Multi Shoot permite capturarea unui set de pana la 99 de cadre succesive printr-o singura apasare continua a butonului de fotografiere. Filmarile realizate sunt in format full HD 1080p. De asemenea, camera dispune si de functia time lapse.

Gadgetul dispune de un widget aparte, cu ajutorul caruia telefonul poate fi personalizat in functie de starea de spirit a posesorului, prin schimbarea temei, a wallpaper-ului si a efectelor de tranzitie intre ecrane printr-o singura atingere.

Smartphone-ul Dual Sim P5 Quad va fi disponibil in doua culori, negru si alb la pretul de 1.099 lei.

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri si diverse produse electronice.loading...

Adauga un comentariu