News Flash:

Pulpe de Pui la Capac - GALERIE FOTO

26 August 2009
1230 Vizualizari | 1 Comentarii
Pulpe de Pui la Capac GALERIE FOTO
Ingrediente:

3 pulpe de pui
ulei de masline
praf de usturoi
condimente de gratar am folosit eu
delikat

Preparare:

Spalam pulpele, eu le-am si parlit putin la flacara sa se duca puful de pe ele, le-am condimentat cu o jumatate de ora inainte.

Neavand un vas emailat cu capac pe care sa il pot baga la cuptor, eu am incercat pulpele sa le fac in vas Jena.

Am pus intr-un vas cam trei sferturi cu apa, am pus capacul invers pe vas, am asezat pulpele condimentate in capac, am stropit cu ulei si le-am lasat cca 45 minute in cuptor intorcandu-le doar o data pe partea cealalta.



Mentiuni:

S-au rumenit atat de frumos si carnea pur si simplu se topeste in gura, . . . le-am servit cu piure de cartofi si salata de sezon.
Pofta buna!

Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa



















Sursa: reteteculinare


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Ionica  | #78657
Si unde kakat ai folosit "PRAF DE USTUROI" ?

La facut pozele ? :))
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 22 queries | Mysql time :0.015032 (s)