Local

Razbunare prin talharie

Publicat: 09 ian. 2000

La Tribunalul Iasi a avut loc primul termen din procesul lui Ciprian Chiriac (24 de ani), din Tg. Frumos, care a fost arestat si trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de talharie. Conform actului de acuzare, acesta l-a deposedat prin violenta pe Mihai Murgu de suma de 750.000 de lei, plus tigarile si bricheta pe care le avea asupra sa.

In noaptea de 6/7 octombrie a anului trecut, Ciprian Chiriac, concubina sa si inca doi prieteni, au baut vreme indelungata intr-un bar din Tg. Frumos. In crasma si-a facut la un moment dat aparitia Mihai Murgu, beat, care s-a luat de cei patru tineri fara nici un motiv. Deoarece agresorul l-a lovit si a fugit, Ciprian Chiriac a plecat imediat in urmarirea lui. Mihai Murgu a fost ajuns din urma, doborat cu pumnii de catre Chiriac, si jefuit de bani, tigari si bricheta.

Mai apoi s-a intors la concubina sa si i-a spus, laudandu-se: „m-a facut fraierul dar l-am facut si eu pe el!”. Ciprian Chiriac a fost prins in urma reclamatiei depuse la Politie de Mihai Murgu, fiind arestat pentru a doua oara, deoarece a mai comis un furt cu cativa ani inainte, infractiune pentru care a si primit un an si jumatate inchisoare. Pedeapsa nu a executat-o in intregime, iar daca va fi condamnat si pentru talharie, el va trebui sa faca si restul de pedeapsa neexecutata, care i-a ramas de la prima fapta.loading...

Adauga un comentariu