Stiri si curiozitati

Reactia Liei Olguta Vasilescu, dupa ce a fost respinsa de Klaus Iohannis pentru functia de ministru

Publicat: 22 nov. 2018
3

Lia Olguta Vasilescu a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a respins-o pentru  functia de ministru al Transporturilor. Aceasta considera ca presedintele Romaniei profita de aceasta situatie. „CEx va decide daca voi fi sau nu ministru”, a spus ea.

Olguta Vasilescu a fost propusa pentru Ministerul Dezvoltarii de catre Biroul Permanent al Partidului, iar decuizia finala va fi luata astazi de catre Comitetul Executiv al partidului. „Mi-am dorit foarte mult Ministerul Transporturilor, stiam ca pot sa fac treaba acolo. De altfel, daca va uitati in urma, in intreaga mea cariera, o sa vedeti ca peste tot pe unde am trecut am lasat ceva in urma. Zic ca eram foarte calificata pentru acest minister, macar din punct de vedere al managementului”, a declarat Olguta Vasilescu, in Parlament.

Lia Olguta Vasilescu, reactie dupa respingerea lui Klaus Iohannis

Lia Olguta Vasilescu a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea Biroului Permanent al Partidului: „Am luat in calcul faptul ca s-ar putea sa fie, am analizat aceasta chestiune in partid, mi-am asumat, nu a fost niciun fel de situatie neasteptata pentru noi, pentru ca stiam ca presedintele este un om ranchiunos si ca nu imi va ierta declaratiile pe care l-am facut despre domnia sa”, a adaugat ea.

Liviu Dragnea nu o mai sustine pe Olguta Vasilescu

Surse citate de catre Digi24 spun ca liderul PSD – Liviu Dragnea – nu vrea sa o mai propuna pe Olguta Vasilescu pentru functia de ministru, deoarece se asteapta ca aceasta sa fie respinsa.

„E un joc de care presedintele profita”, mai spune Olguta Vasilescu. Intrebata daca Liviu Dragnea o mai sustine pentru pozitia de ministru in cadrul Ministerului Dezvoltaeii, Lia Olguta Vasilescu a raspuns: „Ieri a fost o discutie in Biroul Permanent si au fost multi colegi care au spus ca era mai bine sa merg de la inceput la Dezvoltare. Nu a fost niciun lider impotriva acestei nominalizari”.

Adauga un comentariu