Sport

SUPER VIDEO! Jose Mourinho a facut drifturi cu un Jaguar F-Pace S pe un lac inghetat din Suedia la -30 de grade

Publicat: 09 feb. 2016
1

Jaguar l-a invitat pe celebrul antrenor de fotbal Jose Mourinho sa testeze un F-Pace S pe un lac înghetat din Suedia. „Experienta a fost magnifica”, a reactionat portughezul. Experienta a fost magnifica. La ceva mai mult de o luna dupa ce a fost concediat de Chelsea, cunoscutul antrenor de fotbal Jose Mourinho si-a petrecut câteva zile în Suedia, la numai 64 de kilometri de Cercul Polar, la temperaturi de pâna la -30 de grade Celsius.

Potughezul a fost prezent acolo la invitatia celor de la Jaguar, care i-au dat pe mâna un F-Pace S cu care sa faca drifturi pe un lac înghetat din localitatea Arjeplog. Mourinho a gustat din plin din aceasta experienta si spune ca a avut multe de învatat de la pilotul profesionist Tommi Karrinaho, care i-a fost instructor.

„Experienta a fost magnifica. Pentru oamenii din lumea mea, câteva zile într-un astfel de loc sunt magnifice. Întotdeauna învat. Chiar si în fotbal, un domeniu în care evident simt ca sunt expert, nu sunt niciodata perfect si tot timpul învat. Turul rapid cu Tommi mi-a crescut exploziv adrenalina. Este ceva ce am mai experimentat doar când am mers prin fata a 80.000 de fani”, spune el. Mourinho este proprietarul unui Jaguar F-Type Coupe si a facut deja comanda pentru a primi noul Jaguar F-Pace.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro

Adauga un comentariu