Diverse

Surpriza de proportii pentru parintii unui bebelus nascut cu malformatii. Nu le-a venit sa creada

Publicat: 08 mart. 2017

Sarah Heller si sotul ei, Chris Eidam, au fost extrem de fericiti cand au aflat ca urmeaza sa fie parinti. Insa, in a 24-a saptamana de sarcina, au primit o veste trista. Copilul lor este diferit si se va naste cu o malformatie. Au fost socati, insa au hotarat sa ii ofere micutului sansa la o viata normala. La scurt timp dupa nasterea copilului, parintii au avut parte de o surpriza placuta din partea unui strain.

Dupa ce copilul lor s-a nascut cu o malformatie, parintii au fost surprinsi de gestul unui strain

Stiau ca Brody, baietelul lor, se va naste cu o malformatie la nivelul fetei. Insa lucrul acesta nu i-a descurajat. au hotarat sa ii ofere copilului sansa la o viata normala. au hotarat sa celebreze frumusetea copilului lor, in ciuda problemelor pe care le avea micutul. Insa, s-au lovit si de comentariile rautacioase ale celor care au vazut pe internet poze cu micutul care zambea. „Nu eram pregatita sa imi apar copilul de numai 3 luni pentru faptul ca era diferit. Am decis sa aduc informatii in loc sa dau nastere unui conflict, pentru ca asta imi doresc ca Brody sa faca in viitor”, a spus mama copilului.

copilas

Intr-o seara, parintii copilului au avut parte de o surpriza venita din partea unui strain. Mama copilului era la cina, impreuna cu micutul si cativa prieteni. La un moment dat a primit un plic. Credea ca este nota de plata. Insa, de fapt, era un plic ce continea 1.000 de dolari. De asemenea, era si un bilet pe care scria „Pentru acest copil frumos”. „Am inceput sa plang imediat, iar fericirea pe care am simtit-o nu poate fi descrisa”, a spus Sarah Heller. au folosit banii primiti de la acea persoana necunoscuta pentru ca micutul sa fie operat si sa aiba sansa de a avea o viata normala. Deja se vede schimbarea micutului.

sursa: teo
Adauga un comentariu