News Flash:

Taximetristi pirat din Iasi

5 Septembrie 2004
1392 Vizualizari | 0 Comentarii
•Actiunea reporterilor cotidianului ZIUA de Iasi de demascare a piratilor a fost un succes •Reprezentantii municipalitatii iesene au afirmat ca demersurile facute de reporterii ZIUA de Iasi, prin publicarea numerelor de inmatriculare a taximetrelor care nu sunt autorizate, este de mare ajutor

In urma cu o saptamana, reporterii ZIUA de Iasi au prezentat rezultatele unor observatii facute pe strada, referitor la piratilii din taximetria ieseana. Astfel, au fost descoperite cateva zeci de autoturisme avand sigla unor dispecerate autorizate, precum si taximetre care nu au autorizatie de la Primaria municipiului Iasi. Totodata, au fost descoperiti un numar de 24 de taximetristi pirati care aveau sigla asemanatoare cu cea a dispeceratelor autorizate, dar care nu au aplicate marcatoare si care nu au decat reclama cu diferite societati comerciale in loc de caseta de dispecerat. Instiintat despre demersul reporterilor cotidianului ZIUA de Iasi, seful Directiei tehnice din cadrul Primariei municipiului Iasi a afirmat ca va prelua lista acestor taximetre care nu au marcajul Primariei, urmand sa faca verificari alaturi de Politie. Astfel, lista publicata de cotidianul ZIUA de Iasi a fost confruntata cu baza de date a Primariei. "Sesizarea facuta de cotidianul ZIUA de Iasi ne este foarte utila, deoarece am putut identifica un numar mare de masini care sunt folosite in activitatea de taximetrie fara a fi eliberata o autorizatie in acest sens. Urmeaza sa ne deplasam pe teren si sa vedem daca aceste masini sunt folosite in continuare pentru taximetrie. Amenda pentru practicarea taximetriei fara autorizatie este cuprinsa intre 50 - 250 milioane lei", a declarat Gabriel Gherghesanu, inspector in cadrul municipalitatii. Totodata, seful Serviciului tehnic din primaria ieseana, Mihai Chirica, a sustinut faptul ca una dintre masurile care pot eficientiza lupta impotriva pirateriei este confiscarea masinii neautorizate. Verificarile reprezentantilor Primariei au demonstrat ca majoritatea numerelor de inmatriculare publicate sunt si in baza de date a Primariei. Cotidianul ZIUA de Iasi publica mai jos numerele de inmatriculare ale acestora si va continua actiunile de depistare a autoturismelor care nu sunt autorizate.
Gelu JIREGHIE
Costantin MAZILU

Numerele de inmatriculare ale autoturismelor care practica taximetria fara autorizatie:

Eurotaxi

IS - 19 - NKI
IS - 20 - ACP
IS - 03 - RMD
IS - 04 - XHM
IS - 05 - CKP
1S - 95 - NYC
IS - 25 - NYK

Clasic Taxi

IS - 29 - AUV
IS - 48 - DKN
IS - 03 - ESW
IS - 61 - LES
IS - 29 - AOY
IS - 72 - VIP
IS - 09 - VYX

For You Taxi

IS - 04 - JVA
IS - 05 - CLF
IS- 05 - VHT
BV - 22 - YNT
IS - 04 - MTF
IS - 01 - LIL

TIM TAXI

IS - 60 - JUR
IS - 04 - YES

TAXICOM

IS - O4 - LMN
IS - 17 - RMN
IS - 04 - LMS
IS - 59- CRY

Pirati particulari cu caseta de reclama asemanatoare cu a dispeceratelor autorizate.

Taxi ALIANZA - IS-01-YKF
PRIMA DIESEL - IS-03-KTE
ZIARUL DE IASI - IS-45-ELY
ZIARUL DE IASI - IS-04-LRR
RADIO CONTACT - IS-07-UUP
MONITORUL - IS-32-YTL
TRANSGYW - IS-23-PAS
MONITORUL - IS-44-GMK
CRESCENTO - IS-31-LIL

Cu caseta taxi standard
IS-94-EGN
IS-03-XHE
IS-04-DIY
IS-09-AND
IS-05-BNK
IS-04-LEE
IS-04-KXL
IS-05-BPE
IS-02-ZRZ
IS-03-JZA
IS-03-PMZ
IS-04-FVS
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 22 queries | Mysql time :0.042057 (s)