News Flash:

Tocanita moldoveneasca

26 Noiembrie 2000
1717 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente: 4 vinete, 1 kg ceapa, 4 morcovi, 10 gogosari, 1/2 varza alba, 1 kg rosii, 200 ml ulei, sare, piper. Mod de preparare: ceapa se taie pestisori, morcovii se dau pe razatoare, ardeii se coc, se curata si se taie suvite, rosiile se fierb, se strecoara prin sita, iar sucul obtinut se lasa pe foc sa scada, vinetele se taie cubulete si se sareaza. Se incinge uleiul in care se adauga pe rand ceapa, morcovul, ardeiul, varza tocata marunt, vinetele. Se amesteca totul calindu-se usor, dupa care se adauga sucul de rosii. Cand sosul a scazut, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se aseaza tocana in borcane, se sterilizeaza 35 minute in prima zi si 20 de minute a doua zi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1465 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033080 (s)