Actualitate

Traian Basescu, o ATACA pe Kovesi! Intrebari „deranjante” pentru sefa DNA

Publicat: 06 oct. 2016
Intr-o postare pe celebra retea de socializare, Facebook, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu ii adreseaza sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, cateva intrebari „deranjante”:
” Aceste nu este un atac la DNA !
In cazul Laurei Codruta Kovesi, dezbaterea a luat-o razna. Toti cei care vor sa eludeze problema se agata de hamletianul “este sau nu este plagiat”. 
Personal, eu cred ca, plecand de la declaratia “nu am fost, nu sunt si nu voi fi prietena cu inculpatul Sebastian Ghita“, doamna Kovesi trebuie sa dea doua raspunsuri ferme si anume:
1. Daca in 2012, in timp ce se desfasura referendumul de suspendare, domnia sa isi aranja, prin Sebastian Ghita si un grup de demnitari PSD, un raport tehnic favorabil cu privire la teza de doctorat. Marturisesc, acest lucru ma framanta cel mai mult;
Vezi si: Dupa Ghita, Elena Udrea o da si ea de gol pe Kovesi: Pe unde umbla sefa DNA 
2. Daca in intervalul 2011 – 2014 cand a detinut succesiv functia de Procuror General si Procuror Sef DNA, il vizita pe Sebastian Ghita acasa.
Eu m-as declara multumit cu un raspuns ferm la aceste doua intrebari.
De ce nu intru in corul celor care acuza plagiatul? Din doua motive si anume:
a. Nu am informatii convingatoare legate de plagiat si nu sunt un specialist in materie pentru a face singur evaluari.
b. Pentru moment, exista un act oficial care infirma plagiatul. Doar o reevaluare poate schimba verdictul initial.” a scris fostul presedinte, Traian Basescu, pe Facebook. 
Vezi si: Americanii AVERTIZEAZA: Practicile abuzive ale DNA pun in pericol democratia din Romanialoading...

Comentarii
Adauga un comentariu