Magazin

Andreea Marin, dezvaluiri incredibile pe Facebook: „Prima bataie a fost cumplita. Ma innegrise peste tot”

Publicat: 23 ian. 2015

Andreea Marin a ales sa impartaseasca, pe Facebook, o poveste a unei femei abuzate fizic de catre sotul sau. Vedeta, implicata in numeroase campanii de lupta impotriva violentei domestice, a primit numeroase comentarii de la fanii sai.

Andreea Marin a postat povestea cutremuratoare a femeii:

„El incepuse sa lipseasca de acasa, dormea cu telefonul sub perna, se ingrijea tot mai mult, cheltuia multi bani pe haine si pe parfumuri scumpe. Acea femeie imi povestea la telefon cum isi petrecea timul cu ea, unde se intalneau, unde mancau, imi dadea amanunte cum faceau sex. La inceput nu am crezut, i-am cerut explicatii, dar nu le avea, stiam ca minte. Cand nu-si gasea cuvintele, se enerva si…au inceput bataile.

Prima bataie a fost cumplita, ma innegrise peste tot. Am fost la IML, dar cum sa-ti dai propriul sot in judecata?? Au urmat altele, vecinii erau cei care ne aminteau cat este ceasul, dovada deranjul si in orele tarzii ale noptilor. A aflat mama, s-a imbolnavit de inima, sau poate de inima rea. Am adus-o la mine sa o ingrjesc. Dupa ce a asistat, intr-o seara la o bataie cumplita, a paralizat.

Mi-am lasat serviciul, am plecat cu ea sa o ingrijesc. In martie, am condus-o pe ultimul drum. S-a stins cu intrebarea si disperarea din ochi: „Cui te las?”. Sora mea s-a reintors in Portugalia, eu am desfiintat de mult telefonul fix din casa, am schimbat „N” cartele telefonice, dar in zadar….Ea tot ma suna.

Am fost o femeie frumoasa, acum imi spune ca sunt odioasa”, a povestit femeia.loading...

Adauga un comentariu