National

Avocatul Pavel Abraham solicita audierea tuturor persoanelor care au participat la flagrantul in cazul lui Bercea Mondial

Publicat: 03 iul. 2015
1

Avocatul Pavel Abraham a cerut, vineri, Tribunalului Constanta, sa fie audiate toate persoanele care au participat la organizarea flagrantului in cazul membrilor familiei Anghel, intrucat a constatat ca nu a fost redat integral flagrantul despre care stia, iar inregistrarea are multiple intreruperi.
  
„Inregistrarea este cu multiple intreruperi. Clientii mei mi-au spus ca lipsesc imagini, trairile lor personale nu se regasesc in forma respectiva. Am constatat ca nu este redat integral flagrantul despre care stiam, aparand patru foldere plus o inregistrare audio care in opinia noastra nu mai era necesara sau daca era necesara se pare ca este incompleta. Am cerut sa fie analizat suportul optic original de inregistrare, sa se precizeze daca s-au facut interventii sau de ce nu s-au consemnat de catre autoritati, daca au avut aceste imagini in intregime, tot ceea ce s-a intamplat acolo”, a afirmat Pavel Abraham.

Citeste si Mircea Basescu, la whisky cu procurorii care au facut flagrantul lui Bercea Mondial

Avocatul a mai precizat ca din aceste motive solicita sa fie audiate toate persoanele care au participat la prinderea in flagrant a membrilor familiei Anghel.

„Disfunctiile pe care le-am vazut m-au facut sa cer noi probe, sa fie audiate toate persoanele care au participat la realizarea flagrantului indiferent de unde fac parte, dar si cel care a facut transcrierea, de ce nu a transcris integral, sa precizeze punctul de vedere. Sunt chestiuni relevante pentru aflarea adevarului”, a explicat avocatul Pavel Abraham.

Citeste si Nepotul lui Traian Basescu a mai fost implicat, alaturi de tatal lui, si in alta afacere cu iz penal

Un nou termen in dosarul in care cinci dintre membrii familiei lui Sandu Anghel sunt judecati pentru santarea lui Mircea Basescu a avut loc, vineri, la Tribunalul Constanta, unde au fost vizionate imaginile realizate in timpul flagrantului din mai 2014.
  
Urmatorul termen in acest dosar va avea loc in 22 iulie.

Adauga un comentariu