Magazin

Ce spune Badea despre greva transportatorilor

Publicat: 22 mai 2013
1

La miezul noptii, intra in greva transportatorii din Bucuresti, Buzau, Pitesti, Brasov si Timisoara. Toate tirurile se vor opri in locul in care se afla in acel moment.

Cei care au pus la cale protestul au solicitat reducerea amenzilor si au dorit o negociere cu ministrul Transporturilor. Discutiile nu au mai avut loc insa, iar soferii au ales sa blocheze soselele de centura, drumurile nationale si autostrazile.

Mircea Badea, realizator al emisiunii „In Gura Presei”, a comentat, miercuri dupa-amiaza, in direct, de la radio ZU, protestul transportatorilor.

„Eu am o parere buna despre orice actiune de protest. Sunt satul de Miorita, de delasare si de dezinteresul fata de propria viata”, a spus Badea.

„Cand e vorba de o actiune de protest, eu sunt fan(…). Faptul ca niste cetateni aleg sa se manifeste eu zic ca este un lucru imbucurator pentru societatea romaneasca bolnava de dezinteres si de lene„, a mai spus realizatorul TV, miercuri, in cadrul emisiunii „100 de minute cu Alessandra Stoicescu”.

Comentarii
Adauga un comentariu