Actualitate

Codrin Stefanescu: ”Fereasca Dumnezeu sa nu intram in turul 2 la prezidentiale! Sa fiti nevoiti sa alegeti intre Klaus si Barna!

Publicat: 19 sept. 2019

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat (PSD) Codrin Stefanescu, intr-o postare facuta pe pagina sa de Facebook, precizeaza ca nu meritam ca in turul 2 la prezidentiale sa fim nevoiti sa alegem intre Klaus Iohannis si Dan Barna.

Codrin Stefanescu, reactie dupa decizia CCR : ''Klaus Iohannis va incalca din nou Consitutia''

Comentariile internautilor nu au intarziat sa apara la postarea facuta de Stefanescu. ''Vai de capul si viata noastra va fi daca vor venii astia la putere!Sa vezi atunci trai pe vatrai!, scrie un internaut . ''Daca trebuie (sper sa nu fie cazul) sa aleg intre Iohannis si Barna, eu aleg anularea votului. Voi scrie pe buletinul de vot o "opinie politica" pentru fiecare, pentru ca m-am saturat sa fiu nevoita sa aleg raul mai mic!'', a adaugat un alt internaut.

''Fereascā Dumnezeu sā nu intrām in turul 2 la prezidentiale! Sā fiti nevoiti sā alegeti intre Klaus si Barna! Sā fiti nevoiti sā alegeti rāul cel mai mic! Pentru cā atunci, cel mai negru cosmar va deveni crunta realitate. Si chiar nu meritām asta!'', se arata in postarea facuta pe pagina de Facebook a fostului secretar general al PSD, Codrin Stefanesculoading...

Comentarii
  • Nu mai spune prapastii, tovarase Codrine! Eu de-abia astept sa vad cat de fericit voi fi cand doamna Dancila Viorica va fi si ea fericita in turul al II-lea al alegerilor, nu-i asa, prezidentiale! Hai Viorica! nu mai cobi, Codrine, la munca!

Adauga un comentariu