Diverse

Denumiri ciudate de restaurante (I) – FOTO, VIDEO

Publicat: 23 ian. 2012

1. In Taiwan exista un restaurant numit Modern Toilet. Clientii, in loc sa ia loc pe scaune, se asaza pe closete. Ei pot comanda inghetata in forma de fecale, servite in closete in miniatura, in loc de boluri.

2. In Ucraina a fost deschis acum cativa ani restaurantul Eternity. De ce numeste asa? Pentru ca e vorba de o cladire mare, fara ferestre, in forma de sicriu. In interior, clientii pot vedea coroane specifice inmormantarilor, sicrie in marimi naturale, pereti taepetati in negru etc. Nici meniul nu este mai prejos. „Ne vedem in paradis” este denumirea unui fel de mancare, iar „9 zile” si „40 de zile” a unor bauturi. In loc de mese sunt utilizate, bineinteles, cosciuge.

3. Te-ai gandit cum e sa mananci pe intuneric? Ei bine, un restaurant din Franta ofera acest lucru. „Dans le Noir” este locul in care te folosesti de toate simturile, cu exceptia celui vizual. Noutatea consta in faptul ca personalul localului e format din persoane nevazatoare, astfel ca diferenta intre cei care vad si oamenii orbi este anulata, intr-un fel.

4. In Singapore exista un restaurant gandit dupa modelul unui spital. De la decor pana la vesela, totul aminteste de o unitate medicala. Numele localului? Clinica. In loc de felinare sau lampi elegante ai corpuri de iluminat tipice unei sali de operatie. Cocktailurile sunt servite in pungi de perfuzii, in loc de scaune normale sunt puse la dispozitia clientilor scaune cu rotile etc.

5. Ai mancat vreodata la 5 metri adancime, inconjurat numai de apa? Daca nu, viziteaza un restaurant amenajat pe fundul Marii Rosii. Geamurile din plexiglas ofera protectie clientilor, dar si posibilitatea de a se bucura de fauna locala de corali, pesti etc. Podelele localului sunt facute din nisip si acoperite cu un strat limpede de rasina epoxidica. Candelabrele au forma de stele de mare, scaunele sunt acoperite cu catifea si respecta modelul exoscheletului aricilor de mare, iar lumina albastruie subacvatica, filtrata in pavilionul scufundat, provine din surse naturale ziua si din surse artificiale pe timp de noapte.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit