Fotbal intern

Doua stagii de pregatire pentru vasluieni

Publicat: 16 ian. 2012

Jucătorii echipei de fotbal FC Vaslui vor susţine în perioada următoare două stagii de pregătire, unul la Poiana Braşov şi altul în Antalya.

Potrivit oficialilor clubului vasluian, pană pe 19 ianuarie ”galben-verzii” se vor pregăti în localitate, urmand ca de pe 20 ianuarie, timp de o săptămană, fotbaliştii antrenaţi de Viorel Hizo să se afle într-un cantonament montan, la Poiana Braşov. De pe 1 şi pană pe 16 februarie, FC Vaslui va merge într-un stagiu în Antalya, unde va susţine şi cinci partide de verificare.

In perioada 3-5 februarie, vasluienii vor participa la turneul amical, dotat cu ”Sultan’s Cup”, urmand a întalni pe Hajduk Split în prima partidă, iar cel de-al doilea meci fie pe NK Maribor, fie pe Lokomotiv Plvodiv, în funcţie de rezultatele din primele jocuri.

Pe 8 februarie, FC Vaslui va întalni pe ND Mura 05 (Slovenia), iar pe 11 februarie este programată întalnirea cu Debrecen (Ungaria). Tot în Antalya, ”galben-verzii” vor mai întalni formaţia daneză Hoersens (14 februarie) şi pe Kuban Krasnodar (15 februarie), formaţie antrenată de Dan Petrescu.loading...

Adauga un comentariu