Sporturi

Floyd Mayweather nu va face inchisoare pana in luna iunie

Publicat: 07 ian. 2012

Boxerul american Floyd Mayweather, sextuplu campion mondial, care a primit o sentinţă de 90 zile închisoare, nu va fi încarcerat pană la data de 1 iunie, a anunţat vineri un judecător din Las Vegas.

Această decizie îi va permite lui Floyd Mayweather să onoreze un angajament contractual pentru o confruntare, prevăzută la 5 mai, la Las Vegas, cu un adversar care nu a fost încă stabilit.

Floyd Mayweather
a primit o sentinţă de 90 zile închisoare într-un proces desfăşurat la Las Vegas, după ce şi-a admis vinovăţia la acuzaţia de violenţe conjugale.

In septembrie 2010, Mayweather a fost arestat ca urmare a unei plangeri pentru violenţe conjugale depusă de fosta sa prietenă Jose Harris, mama celor trei copii ai săi, de care s-a despărţit apoi.

Mayweather, 34 ani, a primit în plus o amendă de 2.500 dolari şi va trebui să presteze 100 de ore de serviciu comunitar.

Pugilistul american,
neînvins în 42 de meciuri (dintre care 26 le-a caştigat prin KO), este un obişnuit al tribunalelor. In iulie 2005, el a fost achitat tot pentru acuzaţii de violenţă conjugală împotriva aceleiaşi femei.loading...

Adauga un comentariu