Diverse

Horoscop oferit de Neti Sandu pentru ziua de 8 octombrie 2019

Publicat: 08 oct. 2019
45 Vizite 0 Comentarii
Editia PDF
15 Oct. 2019

O sa privim cu detasare problemele mai complicate cu care ne confruntam si o sa avem inspiratie sa stim cum trebuie procedat ca sa avem succes. Vibratia zilei este 8 si e bine sa ne pazim banii de noi insine, sa nu-i cheltuim fara cap.

BALANTA
E momentul sa va-ngrijiti mai serios de voi, sa nu lasati sa se agraveze vreo afectiune ca o sa va coste cam scump. O sa puteti face rost de bani dintr-o activitate extraprofesionala si o s-aveti parte de o relaxare financiara ca sa va rezolvati problemele acestei perioade.

SCORPION
O sa obtineti acele acte fara de care nu puteti avansa, nici la scoala, nici la serviciu si o sa intrati in linie dreapta cu toate demersurile. Se da startul intr-o noua aventura profesionala si o sa contribuiti cu tot ce se poate ca sa fiti la inaltime, sa va reconfigurati cariera.

SAGETATOR
Poate depuneti un efort suplimentar sa va eliberati de o greutate de pe suflet si va destainuiti cuiva, poate chiar persoanei in cauza. Va vin idei de afaceri, poate lucrati deja, la niste proiecte la care veti aduce unele imbunatatiri ca sa sporiti castigul, daca faceti ca totul sa fie si mai profitabil.

CAPRICORN
Se incearca o colaborare cu voi, sa puneti umarul la o afacere de care n-ati profita doar voi, ci si alti oameni. Or sa va intre bani, faceti plati si achizitii, va gestionati ca lumea finantele ca sa nu stati cu grija zilei de maine, sa nu ramaneti in pana de bani.

VARSATOR
Poate va-nscrieti intr-o cursa pentru ocuparea unui post ca sa deveniti lideri, si sanse chiar sunt, c-aveti vocatie. Apar noutati care sa va suscite interesul, sa va implicati poate intr-o activitate de grup, intr-o campanie ca sa salvati ceva, oameni, locuri, monumente, ceva de valoare.

PESTI
Se iveste ocazia sa plecati pe undeva in weekend si faceti rezervari, c-oti fi dat de o cazare mai ieftina, folositi vouchere de calatorie. Se-aduna bani si-o sa va puteti achita toate datoriile ca sa stati fara vreun stres, va luati si ce va trebuie pentru casa, pentru copiii care au nevoie de multe lucruri in perioada care urmeaza.

BERBEC
Poate va trebui sa dati email-uri, telefoane, sa-i struniti pe datornici sa va dea inapoi banii pe care vi-i datoreaza sa nu-i faca uitati. O sa va capteze interesul un proiect care v-ar pune si mintea si sufletul in miscare si or sa va mai ajute si cei din jur, daca le cereti ajutorul.

TAUR
E momentul marilor intalniri si va puteti gasi omul vietii voastre si sa va-ntemeiati o familie pentru c-asa va simtiti impliniti. O sa va asociati cu niste colaboratori ca sa puneti pe roate o afacere pe care va considerati in stare s-o duceti la bun sfarsit, c-aveti suficiente resurse interioare.

GEMENI
Se poate sa luati mai multi bani de la serviciu si sa va descurcati frumos cu toate obligatiile financiare, luna asta. Se pare c-o sa descoperiti o metoda de a va delecta in timpul liber cu ceva care o sa va elibereze de stresul acumulat si o sa deveniti si mai creativi.

RAC
Poate-o sa va faceti timp sa urmati niste cursuri, sa va cultivati un hobby de pe urma caruia o sa puteti castiga si bani, la o adica. O sa va-ngrijiti mai mult de sanatate, sa vedeti ce mai trebuie facut, ce tratament e de urmat daca vreti copii, sau ca sa fiti buni, zdraveni.

LEU
O s-aveti de facut niste deplasari ca sa puneti in relatie niste oameni pentru un proiect personal sau de serviciu. Se pare c-o sa mai investiti niste bani in casa, cumparati mobila, aparatura ca sa fiti la zi cu tehnica moderna, sa le asigurati si copiilor conditii optime de studiu.

FECIOARA
Se pot rezolva toate acele situatii legate de scoala, de examene, de transfer dintr-o grupa in alta, sau la alta scoala. Se poate sa semnati un contract care sa va aduca, in mod constant bani si sa urmeze un an mai bun din punct de vedere financiar, c-o sa mai aveti vreun extrajob.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit