Mama si copilul

I s-a spus ca e insarcinata. La ecografie, a avut un soc: „copilul” era cancer

Publicat: 17 sept. 2019

Grace Baker-Padden, o tanara din Willington, Marea Britanie, a cazut pe ganduri cand a vazut cum burta i se mareste din ce in ce mai mult. Desi lua anticonceptionale, primul gand care i-a venit in minte a fost acela ca ramasese insarcinata. 

Dupa ce a fost la medic, acesta i-a confirmat banuiala, asa ca si-a luat iubitul de mana si au anuntat familia. 

In a douasprezecea saptamana, tanara s-a dus la medic, acuzand sangerari. Simtea ca ceva nu este in regula. Abia atunci, in urma unei ecografii, a primit rezultatul: inauntru nu se dezvolta un copil, ci un cancer! 

"A fost un soc pentru toata lumea! Ne pregateam sa primim in familie un copil si un nepot dorit de toata lumea. Aveam planuri mari pentru viitor. Am simtit cum mi se taie respiratia cand am aflat ca nu purtam in pantec un copil. Corpul meu crestea un cancer care imi punea chiar mie viata in pericol. Nu-mi doream decat sa fac ceva sa dispara totul din mine!", a povestit Grace, potrivit realitatea.net.

"Cand am vazut ecografia, mi-am dat seama ca ceva nu e bine. Nu avea forma unui copil, nu erau trasaturi umane. Parea un chiorchine de struguri", a spus Joe, sotul tinerei.

Ulterior, medicii le-au confirmat diagnosticul: cancer. Dupa doua zile, a fost internata si medicii i-au extirpat tumoarea care s-a dovedit a fi maligna. Grace a urmat, apoi, mai multe sedinte de chimioterapie. in ciuda eforturilor, medicii au avertizat-o ca sansele ca boala sa revina sunt destul de mari, undeva la 15%. 

Acum, cei doi spun ca-si doresc in continuare un copil, desi, momentan, le este teama sa incerce. in prezent, cei doi participa la tot felul de campanii pentru constientizarea pericolelor de acest fel care pot aparea in timpul sarcinii. loading...

Adauga un comentariu