National

Informatii bomba! Ambasada Chisinaului s-ar putea muta la Bucuresti! 

Publicat: 17 iun. 2018
1

Analistul politic Cozmin Gusa sustine ca are informatii conform carora SUA ar pregati o mutare bomba. El arata ca americanii ar vrea sa desfiinteze ambasada SUA de la Chisinau si sa faca o singura ambasada, comuna cu Bucurestiul.

”Hai sa dau o informatie bomba!
Exista niste think tank-uri foarte prestigioase care unele lucreaza aproape de Casa Alba, altele de departamentul de Stat, de CIA, FBI, care opereaza cu ideea argumentata ca in viitor va fi foarte bine daca va exista o singura ambasada pentru Romania si Moldova, la Bucuresti si in Republica Moldova sa fie doar un Consulat. Asta e o dovada a politicii americane sa se exprime mai mult lingvistic, apropo de limba romana care uneste cele doua state.

Deputatul Petru Movila, ales vicepresedinte la nivel national

Asta e un gest de partner strategic interesat in consolidarea frontului estic al NATO si de fapt a grantilor Statelor Unite cu lumea post sovietica. Faptul ca in acele laboratoare deja se discuta despre asta, este un lucru foarte consistent care poate sa ne dea satisfactie ca in momentul in care vezi din partea partenerului strategic care are niste actiuni constrcutive care te avantajeaza pe tine, ca stat, te simti mai bine. Sa se discute in Washington despre Romania este o uriasa performanta. Sa poti sa pui Romania pe harta asumandu-ti statutul tau de "granicer" cu lumea post-sovietica de dubla frontiera atata UE, cat si a NATO, este o chestiune pe care nu am inteles-o, dar nici nu am incercat, dar trebuie bugetata si mai departe sa ai evenimente, mediatizare.”, arata Cozmin Gusa, potrivit Realitatea.

Comentarii
  • Inca o petarda de presa, vrajeala americaneasca. Toata lumea stie ca masinile diesel vor fi interzise de la anul iar motorina se va scumpi de 3-4 ori tocmai pentru a descuraja normele euro 6. Hai sa fim seriosi, la Chisinau au troleibuze electrice inca de pe vremea URSS.

  • SĂ MUTE AMBASADA CHIȘINĂULUI LA BUCUREȘTI ?!?!?!?!?!? în conținutul articolului scrieți că SUA ar vrea să își mute ambasada de la Chișinău la București, iar din titlul articolului scrieți că AMBASADA CHIȘINĂULUI S-AR PUTEA MUTA LA BUCUREȘTI. Sî înțeleg că până acum a fost în Timișoara, Oradea, Băicoi, Teleorman sau unde ? la Unguri în Budapesta ? auleuuuu… cine a scris articolul…

    • Liviu, Sandokan, lăsați-i măi oameni buni, că ăștia înțeleg numai știrile de la RomânicaTv, pentru celelalte posturi sau surse au nevoie de translatori!!!

Adauga un comentariu