Actualitate

Mutare BOMBA in Giulesti! Un politician celebru este noul presedinte al Rapidului

Publicat: 09 oct. 2016
1
Echipa de fotbal Rapid, a intrat in aceasta vara in faliment, etapa urmata de formarea a doua noi echipe ce vor veni in locul ei si anume: AFC Rapid, detinatoarea istoricului fostului FC, si Miscarea Feroviara, o initiativa lipsita de substanta. De azi e clar insa cine e succesorul vechiului club cu mari sanse sa redevina ce a fost candva Rapidul. 

Citeste si: Bogdan Diaconu: „PRU il propune pe Ponta ca viitor prim-ministru”

Dupa ce s-a asigurat ca are tot palmaresul si toata legitimitatea sa se numeasca Rapid, echipa detinuta in acte de Horia Manoliu s-a zbatut sa atraga oameni puternici pentru ca liga a V-a sa nu fie decat un stop temporar, nu o obisnuinta. Azi s-a reusit o astfel de lovitura prin numirea in functia de presedinte de onoare, dar in fapt cu multa putere de decizie, a lui Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita (PRU). Acesta are obiectivul de a aduce la Rapid o serie de oameni potenti financiar, iar planul sau este ca in trei ani sa se ajunga inapoi in Liga 1. Desi matematica n-ar permite asta, se pare ca anul viitor se va sari Liga a IV-a si Rapid va fi introdusa direct in Liga a III-a, pe cale de invitatie, acest esalon fiind tot timpul greu de completat de catre FRF din cauza problemelor financiare ale cluburilor. De asemenea, noua conducere va aduce inapoi langa echipe o serie de nume mari ale Giulestiului, indepartate in ultimii ani din anturajul clubului.
„Multumesc, Horia Manoliu! Multumesc, Rapid Bucuresti! Este cel mai frumos cadou ce-l puteam primi azi! Voi ajuta Rapidul cu tot ce imi sta mie in putinta! Rapid nu moare! De astazi suntem mai puternici, iar maine vom fi si mai puternici!”, a fost mesajul postat chiar de seful PRU pe pagina sa de Facebook, alaturi de scrisoarea de numire.
Comentarii
Adauga un comentariu