National

Neamtu, atac la Miscarea Populara: Cum poate un fost candidat la sefia unui partid de stanga sa lanseze dreapta?

Publicat: 29 mart. 2013

Presedintele Noua Republica, Mihail Neamtu, a declarat, vineri, ca nu crede ca Miscarea Populara va deveni un partid politic „pentru ca nu are un lider”, afirmand ca nu intelege „cum poate un fost candidat la sefia PSD, Cristian Diaconescu, (…) sa creada ca va lansa dreapta” in Romania.

Intrebat, intr-o conferinta de presa la Arad, daca s-ar alatura Miscarii Populare in cazul in care va deveni partid in jurul caruia sa se relanseze dreapta, Neamtu a declarat: „Eu cred ca acest ONG nu se va transforma in partid pentru ca are o mare problema: nu are un lider. Nu exista partide fara lideri si fara personalitati. Miscarea Populara nu se va transforma in partid decat daca va absorbi parti masive din actualul PDL”.

Neamtu s-a intrebat si cum poate un fost candidat la sefia unui partid de stanga sa lanseze dreapta.

„Cum poate un fost candidat la sefia PSD, Cristian Diaconescu, – care a fost contracandidat, sper sa nu gresesc, al lui Victor Ponta si al lui Geoana – un om care a dorit sa conduca principalul partid de stanga din Romania, sa creada ca va lansa dreapta?”.

El a adaugat ca „mai degraba este momentul individualizarii, nu al simfoniilor”, iar „simfoniile de primavara se amana”, scrie gandul.info

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu a anuntat, luni, intr-o postare pe blog, ca a decis, impreuna cu „colegii” sai, sa initieze procedurile pentru infiintarea Fundatiei „Miscarea Populara”, mentionand ca „noua forma de expresie” isi propune sa promoveze valorile de centru-dreapta.loading...

Adauga un comentariu