Eveniment-Social

Noi sefi la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Iasi

Publicat: 25 mart. 2015

@ Posturile libere vor fi ocupate prin concurs la inceputul lunii viitoare

Saptamana trecuta, actualul sef al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi, prof. dr. Camelia Gavrila, a obtinut cel mai mare punctaj din tara, respectiv 147.25 dintr-un maximum de 150, la concursul organizat oficial de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice (MECS) pentru postul de inspector general. In acest context, pana la inceputul lunii viitoare urmeaza ca o procedura similara sa se deruleze si pentru ocuparea posturilor de inspectorii generali adjuncti, directori ai unitatilor de invatamant preuniversitar, cat si pentru postul de coordonator al Casei Corpului Didactic (CCD). Aici, principalii candidati sunt profesorii Claudia Tanase si Bogdan Barzoi (actualii inspectori adjuncti ai ISJ Iasi). Pe de alta parte, asist. univ. dr. Simona Vrinceanu si-a dat demisia din pozitia de director al Casei Corpului- Didactic, acum fiind coordonator profesorul de geografie Silviu iordache de la Colegiul National „Emil Racovita”. Urmeaza ca pentru aceasta institutie, in zilele urmatoare sa-si depuna dosarele de candidatura fie unul din cei doi sau alte persoane.
De reamintit ca, incepand de ieri si pana pe 5 aprilie, MECS a deschis perioada de înscriere pentru concursul de ocupare a posturilor de inspector scolar general adjunct si de director la casele corpului didactic. „Candidatii isi pot depune dosarele de înscriere pentru posturile de inspector scolar general adjunct si director la casele corpului didactic, la sediul inspectoratelor scolare. Dosarul de înscriere trebuie sa contina, pe lânga cererea de înscriere, curriculum vitae redactat dupa modelul comun european, adeverinta conform careia candidatul nu a fost sanctionat disciplinar în anul scolar curent, certificat medical si certificatul de acordare a gradului didactic I în învatamânt sau a diplomei de doctor”, se precizeaza in datele Ministerului Educatiei pe aceasta tema.

Citeste si: Camelia Gavrila: Maine imi voi depune dosarul pentru concursul de sef ISJ

Citeste si: EXCLUSIV. Veste incredibila pentru sefa Inspectoratului Scolar Iasi

Citeste si: Gestul a fost facut de ministrul Educatiei la Iasi. Mii de profesori vor ramane uluiti – FOTOloading...

Comentarii
  • cei care u 60 de ani si ar trebui sa iasa la pensie, participa la concurs de insp general? tot astia conduc? Ce au facut pt invat. pana acum? Au unit scolile si viziune 0?
    Iar de doctori nu mai vorbim, cred ca toate sunt niste materiale plagiate. Ne-am lamurit si cu tov. dr.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit