Scena artistica din Romania

Nuami Dinescu: „Daca domnu’ Cumpanasu a putut sa predea, fara BAC sau vreo facultate, pot si eu sa ma cocot la o catedra de asta?”

Publicat: 26 sept. 2019

Actrita Nuami Dinescu a reactionat dupa ce s-a aflat ca Alexandru Cumpanasu primeste salariu de la SNSPA, unde preda cursuri, desi nu are diploma de licenta, conform declaratiilor facute de el insusi, marti, la Realitatea TV.

Vedeta si-a spus parerea intr-o postare pe care a facut-o pe contul ei de Facebook.

„Putina atentie, multumesc frumos” (e furata de pe un panou de la mare, deci nu am drepturi de autor pe ea!). Deci, ce vreau ca sa va comunic, eu sunt experta in arta disimularii, drept pentru care solicit sa predau aceasta disciplina unde e nevoie, de la SNSPA si chiar la Guvern, mentionand ca am diferite expertize, ca eu asa ma simt, dupa parerea mea, experta. Colegii pot sa-mi confirme competentele, mai ales cand crap de durere, dar eu rad ca inteligenta in targ. Sa pastram un limbaj suflecat (da, termenul nu exista, l-am inventat eu acu’ sa par si mai experta?!).

Mdeci, daca domnu’ Cumpanasu a putut sa predea ce-ooooo fi predat el acolo, fara bac sau vreo facultate, dracu’ sa le ia de facultati ca nici nu stiu de ce ne mai trebuie, daca omul asta a reusit, vivat!, pot si eu sa ma cocot la o catedra de asta? Negociem frumos, asa, ca intre experti. Nu? Ce ziceti? Hai, ca au inceput sa-mi curga ideile ca branza pe hamburgerul fierbinte… Sa va aud si va mai zic ce-mi trece prin cap.#suntempraf. ?”, a scris actrita Nuami Dinescu.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit